Αυτά τα ζώδια ξέρουν ότι σε πλήγωσαν και γι΄ αυτό εξαφανίζονται από τη ζωή σου

Χωρίς μάλιστα καν να σου ζητήσουν συγγνώμη

Άννα Ζαμάνη
Αυτά τα ζώδια ξέρουν ότι σε πλήγωσαν και γι΄ αυτό εξαφανίζονται από τη ζωή σου

Ξέρουν πολύ καλά τι σου έχουν κάνει, πόσο σε αδίκησαν και πόσο πόνο σου έχουν προκαλέσει. Ωστόσο, αντί να κάτσουν να το συζητήσουν μαζί σου και να σου ζητήσουν συγγνώμη, επιλέγουν την φυγή. Τους είναι εύκολο να εξαφανιστούν από τη ζωή σου και να μην αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους. Πάμε να δούμε σε ποια ζώδια αναφερόμαστε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για να κάνεις κάτι τέτοιο πρέπει να είσαι «ψυχρός εκτελεστής». Και ο Δίδυμος είναι. Δεν διακρίνεται για τον συναισθηματισμό του ή τον ρομαντισμό του. Δεν λέμε ότι δεν μπορεί να ερωτευτεί, απλά ότι του είναι πολύ εύκολο να σε ξεπεράσει, να του «φύγει» το όποιο συναίσθημα και να πάει παρακάτω. Ο Δίδυμος ξέρει τι σου έχει κάνει και πόσο σε πλήγωσε. Αλλά μην περιμένεις να σου ζητήσει συγγνώμη ή να το συζητήσει μαζί σου. Θα επιλέξει την φυγή και τη σιωπή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν ο Δίδυμος είναι ψυχρός, ο Υδροχόος είναι πάγος. Πιο «κρύος» και από παγετώνα. Ναι, δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να σε παρατήσει χωρίς να κάτσει να συζητήσει μαζί σου ή να σου δώσει εξηγήσεις. Θα αποφύγει την κουβέντα, τα δυσάρεστα συναισθήματα και τις εξηγήσεις. Στο δικό του μυαλό, αυτό που έχεις να του πεις δεν είναι τίποτα περισσότερο από μίρλα και κλάψα. Και κάτι τέτοιο δεν το θέλει. Οπότε πολύ απλά θα γίνει Λούης και δεν θα τον ξαναδείς ποτέ. Ξέρει όμως και τι έκανε και πόσο πληγωμένος/η είσαι. Μην τον έχεις για αδαή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ευθυνόφοβος. Αρνείται να αναλάβει οποιαδήποτε ευθύνη του αναλογεί και δεν θέλει με τίποτα να βρεθεί σε δύσκολη θέση και να πρέπει να απολογηθεί και να ζητήσει συγγνώμη. Η φυγή είναι η εύκολη λύση για εκείνον και εννοείται ότι αυτή θα επιλέξει. Δεν θέλει να κάνει δύσκολες συζητήσεις και να πρέπει να αντιμετωπίσει κατά μέτωπο τις συνέπειες των πράξεών του. Θα πάει να κάνει παρέα στον Δίδυμο και στον Υδροχόο που σου αναφέραμε πιο πάνω.

*Η φωτογραφία είναι φτιαγμένη με ΑΙ

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved