Ξέχνα το γάμο για τον επόμενο χρόνο, αν ανήκεις σε αυτά τα ζώδια

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να απογοητεύεσαι. Θυμήσου ότι κάθε εμπόδιο είναι πάντα για καλό.

Άννα Ζαμάνη
Ξέχνα το γάμο για τον επόμενο χρόνο, αν ανήκεις σε αυτά τα ζώδια

Μπορεί να διαβάσεις το ζώδιό σου λίγο πιο κάτω και να στεναχωρηθείς. Ωστόσο να ξέρεις ότι πάντα για ό,τι κι αν συμβαίνει, υπάρχει λόγος. Και αυτός ο λόγος είναι για το δικό σου καλό. Ίσως χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο να γνωρίσεις καλύτερα τον/την σύντροφό σου ή μπορεί το άτομο με το οποίο έχεις σχέση τώρα να μην είναι ο/η κατάλληλος/η για να προχωρήσεις σε γάμο μαζί του/της. Όπως και να έχει, πάνω από όλα είναι το δικό σου συμφέρον, άρα αν δεν ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας τον επόμενο χρόνο, σκέψου πως κατά πάσα πιθανότητα, γλιτώνεις από προβλήματα που θα είχες και θα σου κάνανε τη ζωή δύσκολη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Κρόνος στους Ιχθύς έχει ήδη ξεκινήσει να επηρεάζει όσους/ες ανήκετε στο 2ο δεκαήμερο και όσο προχωρά, θα "πιάσει" όσους/ες ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο. Πώς σε επηρεάζει εσένα αγαπητή Παρθένε αυτό; Πρακτικά, τον έχεις στον έβδομο οίκο σου που έχει να κάνει -μεταξύ πολλών άλλων- και με τον γάμο. Δεν είναι ένας «εύκολος» πλανήτης ο Κρόνος και όταν ένα ζώδιο δέχεται την επιρροή του, αλλάζει και η ζωή του. Ο Κρόνος φέρνει εμπόδια και προβλήματα και σου ζητά να αξιολογήσεις το αν η σχέση που έχεις αξίζει να συνεχίσει ή αν πρέπει να σταματήσει εδώ. Όλα τα προβλήματα που έθαβες κάτω από το χαλί, θα βγουν στη φόρα και θα κληθείς να τα αντιμετωπίσεις. Ο Κρόνος θα σου δώσει αρκετά μαθήματα και θα σε φέρει προ των ευθυνών σου. Πιο πιθανό είναι να χωρίσεις, παρά να αποφασίσεις να παντρευτείς.

ΛΕΟΝΤΑΣ

Για τους Λέοντες που ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα το επόμενο διάστημα, μιας και ο Πλούτωνας μπήκε στον Υδροχόο (θα ξαναγυρίσει για λίγο στον Αιγόκερω, αλλά από τις 20 Νοεμβρίου και μετά θα ξαναμπεί στον Υδροχόο) και επηρεάζει άμεσα το δικό τους δεκαήμερο. Ο Πλούτωνας είναι ένας πλανήτης που θα τους αλλάξει όλα όσα ξέρανε. Θα τους φέρει τα πάνω κάτω. Θα τους ζητήσει πρακτικά να αναγεννηθούν από τις στάχτες τους. Να γκρεμίσουν κάθετι σαθρό και να το χτίσουν από την αρχή. Δεν υπόσχεται εύκολες μέρες. Ζητά δουλειά, αλλαγές και μεταμόρφωση. Το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο του Λέοντα έχουν ακόμα καιρό μέχρι να νιώσουν την επιρροή του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved