Δεν είσαι γνήσιο Κριάρι αν δε σου έχουν περάσει από το μυαλό αυτές οι σκέψεις

Παραδέξου ότι έχεις μια ιδιαιτερότητα σε σχέση με τα υπόλοιπα 11 ζώδια: έχεις νεύρα, φωτιά, θάρρος και ανυπομονησία για 10 ανθρώπους μαζί!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Δεν είσαι γνήσιο Κριάρι αν δε σου έχουν περάσει από το μυαλό αυτές οι σκέψεις

Πάμε να δούμε 5 πράγματα που κλασσικά σκέφτεσαι ή κάνεις!

Όσοι έχετε Κριό σε ωροσκόπο ή Σελήνη ή και Άρη (μην ξεχνάμε πόσο δυνατός είναι στον Κριό!), ταυτιστείτε άφοβα!

  • Είσαι σε μια ουρά (μαγαζιού, τράπεζας, υπηρεσίας) και σκέφτεσαι «αυτή η ουρά κινείται αργά ή απλώς ο χρόνος προχωράει αδυσώπητα αργά; Άραγε, αν αρχίσω να τραγουδάω ή να σπρώχνω ή να κινούμαι –γιατί σκυλοβαρέθηκα-, θα το παρατηρήσει κανείς;»
  • Θέλεις κάτι ή κάποιον και το μόνο που μπορείς να σκεφτείς, είναι γιατί ο άνθρωπος που θέλεις δεν είναι ΗΔΗ δίπλα σου, ή αυτό που θέλεις, ΗΔΗ στην κατοχή σου; Μα πάλι με το χρόνο θα τα βάλεις; ΠΑΛΙ; Μα ΠΑΛΙ, λέω;
  • Πολύ χαρακτηριστικό αυτό που θα σου πω τώρα: γνωρίζεις κάποιον και όλα καλά. Αν για κάποιο λόγο στην «πει», ή μπει στα χωράφια σου, με την μια τον έχεις βάλει στην λίστα με τους εχθρούς και αρχίζεις να γίνεσαι, χωρίς να το κοντρολάρεις, αγενής μαζί του. Όχι πολύ, αλλά το μήνυμα, το παίρνει!
  • Όταν ξεκινάς να κάνεις κάτι και κάποιος ή κάτι, σου κόψει την φόρα, ακόμα κι αν σε αφήσει να συνεχίσεις, ΞΕΝΕΡΩΝΕΙΣ και δεν έχεις όρεξη πια, ούτε να συνεχίσεις, ούτε μπορείς να επανέλθεις στην αρχική σου νοητική και συναισθηματική κατάσταση!
  • Τέλος, δεν είσαι γνήσιο Κριάρι, εάν δεν έχεις γκρεμίσει σχέδια ολόκληρα, από μια λέξη που σου έκατσε στραβά ή από μια κίνηση ενός ανθρώπου που σε χάλασε και επειδή ξέρεις ότι δεν θα ισιώσεις εύκολα, τα διέλυσες όλα και γύρισες την πλάτη! Παραδέξου το!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved