Αυτά τα ζώδια άλλα σκέφτονται κι άλλα κάνουν

Με λίγα λόγια, άλλες είναι οι πραγματικές τους προθέσεις

Σοφία Ανδρικοπούλου
Αυτά τα ζώδια άλλα σκέφτονται κι άλλα κάνουν

Όμως πολύ συχνά, καταλήγουν να πράττουν ακόμα κι ενάντια στο ίδιο τους το συμφέρον!

Ιχθύες

Έχει τις καλύτερες προθέσεις πάντοτε. Ακόμα και για τον ίδιο του τον εαυτό. Σκέφτεται για παράδειγμα «δεν θα ξανακάνω πίσω σε αυτό που θέλω!» ή «θα πω αυτό που σκέφτομαι και δεν με νοιάζει πως θα το πάρουν». Κι όμως, τις περισσότερες φορές, σκέφτεται πως θα πληγώσει τους άλλους και κάνει πίσω στις αρχικές του αποφάσεις. Βρε μαζόχα, πες κι ένα «όχι» καμιά φορά κι ας είναι στην πιο άσχετη κι άστοχη στιγμή! Έτσι! Για το μαμώτο!

Παρθένος

Μια από τα ίδια με τον Ιχθύ. Καταλήγει να κάνει πολλά χατίρια και χαλάει περισσότερα από όσα θα έπρεπε στον ίδιο του τον εαυτό. Με το συμπάθιο, αλλά η Παρθένος φτάνει στα όρια της κακοποίησης του ίδιου της του εαυτού. Κι ενώ σαν άνθρωπος ξέρει να βάζει όρια και να υψώνει υπέροχα τείχη, όταν πας και την πιάσει από το φιλότιμο, σκέφτεται να σε στείλει στο διάολο, αλλά τελικά καταλήγει να σου λύνει όλα τα προβλήματα!

Ζυγός

Αχ, αυτό το παιδί! Έχει την ικανότητα να κάνει τα πάντα να φαίνονται ρόδινα, αλλά δεν έχει –τις περισσότερες φορές- δαμάσει την δεξιότητα να λέει «όχι», μην τυχόν και γίνει λιγότερο αρεστός ή ο κόσμος γύρω του, ασχημύνει και χαλάσει την εστέτ του! Και να πω ότι δεν είναι και σπίρτο! Ο Ζυγός είναι ατσίδα και ετοιμόλογος! Αλλά δεν του πάει η καρδιά να σπρώξει δυνατά προς την αντίθετη κατεύθυνση. Αντ’ αυτού, τρώει αυτογκόλ και μετά νιώθει και λαλάκας από πάνω…

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved