Πριν αγαπήσεις Κριό, για τσέκαρε αυτά που έχουμε να σου πούμε

Μην αγαπήσεις Κριάρι, εάν δεν είσαι έτοιμος/η να ακούσεις, να ζήσεις ή να δεχτείς τα 5 παρακάτω πράγματα

Σοφία Ανδρικοπούλου
Πριν αγαπήσεις Κριό, για τσέκαρε αυτά που έχουμε να σου πούμε

Κάποια θα σε κάνουν να γελάσεις και κάποια, ίσως σε προβληματίσουν. Αντέχεις όντως έναν Κριό στην ζωή σου;

Μην αγαπήσεις Κριάρι, εάν:

  • Δεν αναρωτηθείς κατά πόσο αντέχεις το σκωτσέζικο ντους: την μια θα είναι έτοιμο για όλα, θερμό, καυτό, με τις μηχανές του να βρυχώνται και την άλλη στιγμή, μπορεί να έχει χάσει τον ενθουσιασμό του, να έχει ταβλιαστεί στον καναπέ και να αναρωτιέται ποιο είναι το νόημα της ζωής!
  • Αν δεν αντέχεις έναν άνθρωπο με χαρακτήρα έντονο, με επιθυμίες που καίνε και με θέληση να κάνει πράγματα την ΣΤΙΓΜΗ που τα θέλει, ακόμα κι αν είναι η πλέον ακατάλληλη, τότε το Κριάρι, δεν είναι για σένα
  • Μην πλησιάσεις Κριάρι, αν δεν ξέρεις πότε πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω, γιατί –sure as hell- δεν θα κάνει εκείνος πίσω. Να είσαι σίγουρος/η ότι το Κριάρι το έχει στο αίμα του να παλεύει και να ανεβάζει την ένταση για όσα θέλει. Ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι φωνακλάδες, πολεμιστές, κάνουν σαματά. Σε προειδοποίησα!
  • Μην απορήσεις όταν δεις τον Κριό να συμπεριφέρεται σαν να μην υπάρχεις. Δεν το κάνει από κακία, το κάνει από… χαζομάρα! Απλώς είναι κουρδισμένος από την φύση του να είναι ανεξάρτητος κι αυτόνομος και το πρώτο του ένστικτο είναι να σκέφτεται τον εαυτό του. Θα του πάρει λίγο, αλλά θα σε βάλει κι εσένα στην εξίσωση! Θέλει υπομονή από την δική σου την πλευρά!
  • Και τέλος, μην αγαπήσεις Κριάρι αν σε χαλάει το γεγονός ότι πλάι σου θα έχεις πάντοτε ένα παιδί, έναν ενήλικα που θα πετάει tantrums (εκρήξεις παιδικού θυμού), στο άσχετο, θα σε λατρεύει με αγνότητα, θα παίρνει πρωτοβουλίες και για τους δυο σας την ίδια στιγμή που θα θέλει μόνο μια αγκαλιά για να χωθεί μέσα και να ξορκίσει τα λάθη που έχει κάνει, πάνω στην ανυπομονησία του…

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved