Τι κι αν έχει ελαττώματα; Αυτά τα ζώδια δεν αλλάζουν το ταίρι τους

Δε θα σταθούν στα ένα-δυο κουσούρια που μπορεί να έχει

Άννα Ζαμάνη
Τι κι αν έχει ελαττώματα; Αυτά τα ζώδια δεν αλλάζουν το ταίρι τους

Τα τρία ζώδια για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, ακόμα κι αν έχει ένα εκνευριστικό ελάττωμα το ταίρι τους, δε θα σταθούν εκεί. Σημασία έχει ο συνολικός του χαρακτήρας και αν έχει αξιολάτρευτα στοιχεία. Όταν μιλάμε για κουσούρια, βέβαια, να το ξεκαθαρίσουμε ότι δεν αναφερόμαστε σε ψευτιές, απατεωνιές και απιστίες. Πάμε να δούμε σε ποια ζώδια αναφερόμαστε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΚΡΙΟΣ

Από τη στιγμή που ο Κριός σε αγάπησε και αποφάσισε ότι θέλει να είναι μαζί σου και να μοιραστεί την ζωή του με εσένα, να ξέρεις ότι σε αποδέχεται όπως ακριβώς είσαι. Δεν κάνει καμία προσπάθεια να αλλάξει το ταίρι του, δεν θα γκρινιάξει και τόσο πολύ και θα παραβλέψει πολλές κακές συνήθειές σου. Η αγάπη βλέπεις όλα τα… νικά και μπορεί να κάνει ακόμα και τον γκρινιάρη Κριό να γίνει «αρνάκι» για χάρη σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ένα άτομο χαλαρό και λίγο στον κόσμο του θα λέγαμε. Δεν κάθεται να ασχολείται με μικροπράγματα. Αν κάτι δεν είναι τόσο πια ανυπόφορο, δεν το βλέπει καν. Είναι σαν να μην έγινε ποτέ. Δεν έχει καμία πρόθεση να αλλάξει τους άλλους. Άσε που μπορεί τα δικά σου ελαττώματα στα δικά του μάτια να είναι τόσο χαριτωμένα που να τα βλέπει μέχρι και πλεονεκτήματα. Είπαμε, του αρέσει γενικά να πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Τρίτο ζώδιο στην σχετική μας λίστα, είναι ο Ιχθύς. Πρόκειται για ένα άτομο που ούτως ή άλλως είναι λίγο στον κόσμο του. Και να έχεις κουσούρια, δεν τα βλέπει καν. Ούτε που του περνάνε από το μυαλό… Ειδικά αν είναι ερωτευμένος μαζί σου και σε βλέπει με τα ροζ γυαλιά του. Εκεί να δεις… Όταν είναι ευτυχισμένος στην σχέση του, τα προσπερνά όλα και δεν ασχολείται καν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved