Έτσι θα απογειώσεις τη σεξουαλική ζωή της σχέσης σου, ανάλογα με το ζώδιό σου

Ο Ήλιος ή ο Άρης σου δείχνει το πώς θα βάλεις φωτιά στις νύχτες σου

Παπασταύρου Λίντα
Έτσι θα απογειώσεις τη σεξουαλική ζωή της σχέσης σου, ανάλογα με το ζώδιό σου

Εντάξει, λογικό είναι μετά από τις πιέσεις και άγχη της καθημερινότητας να έχει ατονήσει η σεξουαλική ζωή της σχέσης σου. Όμως υπάρχει τρόπος να την επαναφέρεις στα αρχικά της στάδια, τότε που με ένα άγγιγμα, με ένα κοίταγμα, παίρνετε κι οι δυο φωτιά!

Πώς; Με βάση το ζώδιο που βρίσκεται ο Ήλιος ή ο Άρης σου! Διάβασε παρακάτω τον τρόπο για να βάλεις φωτιά στις νύχτες σας!

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Αν είσαι Κριός, πρέπει να εκφράζεις τα πιο βαθιά συναισθήματά σου, αντί να προσποιείσαι ότι δεν υπάρχουν. Φρόντισε μαζί με το ταίρι σου να απομακρύνεις την πλήξη, ζωντανεύοντας το πάθος σου μέσα από νέες τεχνικές ή τοποθεσίες. Επίσης, επειδή δεν τα έχεις τόσο καλά με την οικειότητα, δοκίμασε μια αργή και αισθησιακή συνεύρεση που θα σου δώσει τα περιθώρια να συνδεθείς συναισθηματικά με τον/η σύντροφό σου. Ένας συνδυασμός ζεστασιάς και σκανταλιάς θα ικανοποιήσει την πείνα σου!

Αν είσαι Λέων, ποτέ μην παραμελήσεις την δημιουργικότητά σου και τη διάθεσή σου για παιχνίδι, γιατί είναι ένα από τα μεγαλύτερα ατού σου. Δοκίμασε λοιπόν, ένα κυνήγι θησαυρού που περιλαμβάνει μια σειρά από ενδείξεις που οδηγούν σε ένα σέξι, καυτό βραβείο. Επειδή σου αρέσει να καθοδηγείς, στρώσε τον δρόμο για δράση στο κρεβάτι. Εκεί περιποιηθείτε ο ένας τον άλλον με αισθησιακό εξοπλισμό (ξέρεις.. σοκολάτα, πολυτελές μπάνιο, αγγίγματα), που θα φουντώσει τη φλόγα.

Αν είσαι Τοξότης, ποτέ μην πεις "όχι" σε μια περιπέτεια, είτε αυτό λέγεται διοργάνωση ενός ταξιδίου για δύο είτε να μια υπαίθρια δραστηριότητα. Να ποντάρεις στην παιχνιδιάρικη πλευρά σου που αγαπά να γελά και να ψάξεις να βρεις ό,τι μπορεί να γίνει πηγή έμπνευσης. Ένας συνδυασμός διασκέδασης, ενθουσιασμού και βάθους (μην το ξεχνάς) θα κρατήσει το πάθος σου ζωντανό.

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

Αν είσαι Δίδυμος, ο πνευματώδης Ερμής, ως κυβερνήτης σου, μπορεί να σου δώσει την λύση, γιατί αν το μυαλό σου έχει μπλοκάρει, τότε το ίδιο συμβαίνει και με το σώμα σου. Ως εκ τούτου, προσπάθησε να σκεφτείς πρωτότυπους τρόπους για να αναθερμάνεις το σεξουαλικό ενδιαφέρον του καλού ή της καλής σου. Πχ, γράψε μια ερωτική ιστορία ή ένα ποίημα και διάβασέ του το, καθώς μπορεί να αποδειχτεί τέλειο ερωτικό παιχνίδι! Επιπλέον, το roleplaying είναι κάτι που ταιριάζει στη φύση σου.

Αν το ζώδιο σου είναι Ζυγός, τα λόγια είναι το φόρτε σου. Έτσι, εάν εκφράσεις το πάθος σου με λέξεις, θα ενισχύσεις τον παράγοντα «ρομαντισμό». Άφησε ένα τρυφερό, αλλά προκλητικό μήνυμα στο κινητό του συντρόφου σου ή κρύψε ένα σημείωμα κάτω από το μαξιλάρι του, για να το ανακαλύψει λίγο πριν τον ύπνο. Και μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις την καλαισθησία σου, για να δημιουργήσεις μια ατμόσφαιρα που είναι βέβαιο ότι θα εμπνεύσει μια παθιασμένη αντίδραση κι απ' τους δυο σας.

Αν είσαι Υδροχόος, είσαι εφευρετικός και συνήθως ανοιχτός στους πειραματισμούς. Άφησε το μυαλό σου ελεύθερο και μίλα με το σώμα σου. Η επικοινωνία στο κρεβάτι μπορεί να γίνει χωρίς λέξεις, αλλά με πολλά αγγίγματα. Εάν μπορείς να συνδυάσεις ευφυΐα με τρυφερότητα, θα απολαύσεις μια ηλεκτρισμένη σεξουαλική ανάταση! Πίστεψε το!

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Εάν το ζώδιο σου είναι Ταύρος, είναι σίγουρο ότι το καλό φαγητό και ποτό, η μουσική και τα δελεαστικά ερωτικά παιχνίδια με ελαφρά αρωματισμένο λάδι μασάζ είναι για σένα must για καλό σεξ. Ωστόσο, αν φτάσεις σε μια σεξουαλική τελμάτωση, θα πρέπει να ανακατέψεις τα παραπάνω με λίγη περιπέτεια, πχ αυθόρμητο σεξ το απόγευμα ή σε μια διαφορετική τοποθεσία. Με μία φρέσκια οπτική θα κάνεις restart στην λίμπιντό σου!

Εάν είσαι Παρθένος, είναι σημαντικό να χαλαρώσεις, να αφήσεις τα... πρακτικά και να μπεις σε σεξουαλική διαδικασία. Έτσι, φρόντισε πρώτα για ένα ήρεμο βράδυ σε ένα κομψό εστιατόριο ή απόλαυσε ένα εκλεκτό γεύμα στο σπίτι σε ένα λιτό, γαλήνιο περιβάλλον. Η Παρθένος μπορεί να είναι το σύμβολό σου, αλλά έχεις μια πνευματώδη, άτακτη πλευρά και υπερέχεις σε ερωτικά υπονοούμενα. Χρησιμοποίησέ το!

Αν πάλι είσαι Αιγόκερως, αφήσου σε ένα σέξι μασάζ σώματος ή προτίμησε την αρωματοθεραπεία. Σαν ένα αισθησιακό ζώδιο της Γης, που του αρέσει να χαλαρώνει σε ένα φυσικό περιβάλλον, γίνε ένα άτακτο κορίτσι ή αγόρι κατά τη διάρκεια μιας πεζοπορίας στο βουνό ή απόδρασε από τους ρυθμούς της πόλης για ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο, για να ανεβάσεις κατακόρυφα την θερμοκρασία! Απενεργοποίησε το κινητό και ξέχνα τα της εργασίας σου για να μπορέσεις να «παίξεις» απερίσπαστα.

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Αν το ζώδιο σου είναι Καρκίνος,επειδή είσαι πολύ συναισθηματικός, δείπνησε έξω, εκεί που συναντήθηκες για πρώτη φορά με το ταίρι σου ή φτιάξε ένα γεύμα που θυμίζει το πρώτο σας ραντεβού. Ως ζώδιο του νερού, μια βουτιά στην μπανιέρα του υδρομασάζ μπορεί να προκαλέσει ένα κύμα σεξουαλικής διέγερσης!

Αν πάλι είσαι Σκορπιός, ακόμη κι εσύ που έχεις το όνομα, μπορείς να χάσεις το ενδιαφέρον σου για το σεξ, εφ' όσον έχεις συναισθηματική εμπλοκή ή χρειάζεσαι λίγο χρόνο μόνος σου. Αλλά όταν είσαι έτοιμος/η να «παίξεις μπάλα», ένα κομμάτι μυστηρίου μπορεί να ανάψει το πάθος σου. Τι θα έλεγες, αν δοκίμαζες να προσελκύσεις τον/η σύντροφό σου με υπονοούμενα και σημάδια όλη μέρα, προετοιμάζοντάς τον/ην για ό,τι πονηρό θα ακολουθήσει; Από την άλλη, σαν ζώδιο του Νερού, μια βουτιά τα μεσάνυχτα για μπάνιο κάτω από φως των αστεριών (το καλοκαίρι) θα αποδειχτεί πολύ hot!

Εάν το ζώδιο σου είναι Ιχθύες, θυμήσου ότι το ζώδιό σου και η φαντασία πάνε χέρι -χέρι. Έτσι μπορείς πολύ απλά να υποδυθείς έναν ρόλο, να βάλεις κάποια μαγευτική μουσική και να αφήσεις το alter ego σου να πάρει τα ηνία. Ή να προσποιηθείς ότι είσαι σε πρώτο ραντεβού και κάνεις έρωτα για πρώτη φορά. Και επειδή ο Ιχθύς είναι ένα ζώδιο που κυβερνά τα πόδια, η ρεφλεξολογία μπορεί να είναι το απόλυτο, ερωτικό παιχνίδι για σένα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved