Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Η Νο 1 ανάγκη σου στην ερωτική σου σχέση

Είναι σημαντική, γι΄αυτό δεν πρέπει να την αγνοήσεις

Άννα Ζαμάνη
Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Η Νο 1 ανάγκη σου στην ερωτική σου σχέση

Λίγο ή πολύ, όλοι ξέρουμε τι είναι αυτό που μας κάνει να αισθανόμαστε πλήρεις, ικανοποιημένοι και ότι αγαπιόμαστε από το άλλο άτομο και κανείς δε χρειάζεται να μας το πει. Μερικές φορές όμως από φόβο μη χάσουμε αυτόν/η που αγαπάμε ή παρασυρόμενοι από τους άλλους και το τι κάνουν στα ερωτικά τους μπορεί να κάνουμε τα στραβά μάτια ή να υπομένουμε μια κατάσταση χωρίς να παίρνουμε αυτό που επιθυμούμε. Έτσι όμως δεν είμαστε ευτυχισμένοι και στο τέλος θα αρχίσουν «τα όργανα» και στη σχέση.

Πάμε να δούμε ποιο είναι για τα ζώδια της Γης το πιο σημαντικό πράγμα σε μια ερωτική σχέση:

Ταύρος: Η πραότητα είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για σένα. Δεν σου αρέσει η τραχύτητα, η ταχύτητα και οι απρόσεκτοι χειρισμοί. Είσαι κάπως της κλασικής σχολής κι αν το άλλο άτομο δεν είναι «πολιτισμένο» σου είναι αδύνατο να το παραβλέψεις ή να το συγχωρήσεις.

Παρθένος: Θέλεις ο σύντροφος να έχει γνήσια καλοσύνη και να δείχνει ευγένεια αλλά και επάρκεια. Βλέποντάς τον να δίνει αγάπη και φροντίδα στους ασθενέστερους, τα παιδιά, τους πάσχοντες, τα φυτά ή τα ζώα ζεσταίνεται η καρδιά σου.

Αιγόκερως: Σεβασμός, υπευθυνότητα και όχι τεμπελιά είναι αυτά που μπορούν να σε κρατήσουν στη σχέση και να κάνουν την καρδιά σου να χτυπά δυνατά για πολύ καιρό. Άλλωστε η αγάπη χρειάζεται κόπο και πολύ δουλειά για να κρατηθεί ζωντανή. Δε σου αρέσει να θεωρείσαι δεδομένος/η όμως και θεωρείς τα πολλά κομπλιμέντα ή φιλοφρονήσεις υποκρισία.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved