Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε: Έτσι θα καταφέρεις να εξοικονομήσεις χρήματα

Ακολούθησε τις συμβουλές που σου δίνουμε, αν μη τι άλλο, για να μη μένεις ρέστη και ταπί πριν τις 20 του μήνα

Άννα Ζαμάνη
Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε: Έτσι θα καταφέρεις να εξοικονομήσεις χρήματα

Φίλη αγαπημένη, οι καιροί είναι δύσκολοι και η ακρίβεια μεγάλη... Οι λογαριασμοί ρεύματος έχουν πάρει την ανηφόρα, το σουπερμάρκετ είναι πλέον... μπουτίκ κι ενδεχομένως ο μισθός σου δε φτάνει για να περάσεις ούτε μέχρι τις 20 του μήνα, οπότε τραβάς ζόρι μεγάλο. Κάτι πρέπει να κόψεις ή να περιορίσεις βόλτες και εξόδους μπας και σου μείνει κανά ευρώ στην τσέπη.

Εμείς ξέρουμε πού ξοδεύεις τα λεφτά σου, από το ζώδιό σου. Αν είσαι Ταύρος, Παρθένος ή Αιγόκερως, ανήκεις δηλαδή στα ζώδια της Γης, σου προτείνουμε λύσεις για να καταφέρεις να εξοικονομήσεις έστω και λίγα χρήματα για να καταφέρνεις να βγάζεις το μήνα, χωρίς να είσαι ρέστη και ταπί.

Ταύρος

Μπορεί να λατρεύεις τη σταθερότητα και να είσαι ένα υπεύθυνο άτομο, όμως, την ίδια ώρα αγαπάς την πολυτέλεια και τις απολαύσεις... Αν θέλεις να κάνεις, λοιπόν, αποταμίευση άρχισε να σκέφτεσαι μακροπρόθεσμα και κυρίως, να μην εστιάζεις στα μικρά, καθημερινά πράγματα αλλά σε εκείνα που θα σε βοηθήσουν να εκπληρώσεις τα μεγάλα σου όνειρα. Με λίγα λόγια, άρχισε να κάνεις πιο έξυπνες επιλογές. Ναι, ωραία είναι τα εστιατόρια, ακόμη πιο υπέροχο όμως θα είναι το αυτοκίνητο που θα πάρεις σε δύο χρόνια με τις αποταμιεύσεις σου.

Παρθένος

Κάθε Παρθένος γνωρίζει καλά πώς να διαχειρίζεται τα οικονομικά του. Εργάζεσαι σκληρά και ξέρεις από πρώτο χέρι την αξία των χρημάτων που με κόπο έχεις κερδίσει. Το πρόβλημα είναι, ωστόσο, ότι κάποιες φορές το… παρακάνεις με την αποταμίευση. Όπως ο Καρκίνος, λοιπόν, έτσι και εσύ πρέπει να μη διστάζεις να ξοδέψεις τα χρήματά σου, όταν πρόκειται για μια αγορά που θα σου προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση. Μην τσιγκουνεύεσαι!

Αιγόκερως

Συνήθως επικρίνεις τα άτομα που το παρακάνουν με τις αγορές! Είσαι οργανωμένη και πειθαρχημένη, σαν χαρακτήρας, ωστόσο, πρέπει να έχεις κατά νου ότι η υπερβολική αποταμίευση δεν κάνει πάντα καλό! Κι εκεί που συγκρατείσαι και συγκρατείσαι, κάνεις μία και παίρνεις ένα κομμάτι, ένα ρούχο που αντιστοιχεί στο μισό μισθό σου... Εμ, δε γίνεται δουλειά έτσι... Πάρε ένα ρούχο ή ένα ζευγάρι παπούτσια που θέλεις, προς το τέλος του μήνα, όταν έχεις ήδη εικόνα για το υπόλοιπο του λογαριασμού σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved