Οι γυναίκες του ζωδιακού που θα είναι κολλητές για μια ζωή

Τρελό παρεάκι θα κάνουν μέχρι τα βαθιά γεράματα

Έμμα Ριζοπούλου
Οι γυναίκες του ζωδιακού που θα είναι κολλητές για μια ζωή

Σίγουρα, στα social media έχεις δει διάφορα posts με γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας που είναι φίλες και κάνουν διάφορες τρέλες και το καταδιασκεδάζουν. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι ζώδιο είναι;

Οι γυναίκες του ζωδιακού, για τις οποίες θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, μπορεί, μεγαλώνοντας, να μην έχουν την ίδια τρέλα, αλλά θα παραμείνουν κολλητές μέχρι τα βαθιά γεράματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ-ΚΡΙΟΣ

Αχτύπητο δίδυμο! Ταιριάζουν σε όλα και μπορούν να είναι όχι απλά κολλητοί, αλλά… «αυτοκόλλητοι». Η φιλία τους μπορεί να διαρκέσει χρόνια και το θέμα με αυτές τις δυο είναι το εξής… Θα είναι για πάντα δύο μικρά κορίτσια, που κάνουν τρέλες, γελάνε, είναι παρορμητικά, μπορούν να κάνουν πλάκα με το καθετί και δεν σταματάνε να πειράζουν τους γύρω τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως και να σου φαίνεται ένα σχετικά αταίριαστο δίδυμο, όμως θα σου πούμε ότι η Παρθένα και η Υδροχόα θα μπορούσαν άνετα να είναι κολλητές, γιατί επικοινωνούν πάρα πολύ καλά μεταξύ τους. Είναι και οι δυο πανέξυπνες και τους αρέσει να αναλύουν θεωρίες, έρευνες και να κάνουν… κοινωνικά σχόλια. Πρόσεξε τη διαφορά εδώ. Δεν είναι κουτσομπόλες να ασχολούνται με μικρότητες, αλλά αν μάθουν ένα «καυτό» κουτσομπολιό, δεν θες να σε πιάσουν στο στόμα τους.

ΤΑΥΡΟΣ-ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Αυτό! Ταιριάζουν τόσο πολύ και κάνουν ακόμα καλύτερη παρέα. Είναι… ίδιες και ως κολλητές. Το χιούμορ τους είναι παρόμοιο, καταλαβαίνουν η μια την άλλη και επίσης ώρες-ώρες είναι εξίσου επικριτικές και σχολιάζουν τους άλλους ακόμα και για την παραμικρή λεπτομέρεια. Οι δυο τους, όσο μεγαλώνουν, τόσο πιο «ξινές» μπορεί να γίνουν, αλλά αυτή είναι και η χαριτωμενιά στην φιλιά τους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved