Υδροχόος σου γυάλισε; Για... ενημερώσου πριν μπλέξεις μαζί του

Ε και Υδροχόος να μην είναι, αλλά να έχει ωροσκόπο, Σελήνη ή Αφροδίτη (για γυναίκα) ή Άρη στον Υδροχόο (για άντρα) και πάλι πρέπει να διαβάσεις αυτό το άρθρο

Σοφία Ανδρικοπούλου
Υδροχόος σου γυάλισε; Για... ενημερώσου πριν μπλέξεις μαζί του

Αν το αποφασίσεις να προχωρήσεις, να ξέρεις ότι:

  1. Δεν θα βαρεθείς ποτέ μαζί του/της, δεν θα πεινάσεις ποτέ, διανοητικά. Κοινώς, κι εσύ πρέπει να φέρεις κάτι στο τραπέζι (καλή διάθεση και όρεξη για ωραίες εναλλαγές).
  2. Είναι άνθρωπος που δεν καλουπώνεται. Και πριν ξινίσεις τα μούτρα, να σου θυμίσω ότι έναν Υδροχόο, τον επιλέγεις με προσοχή, γιατί αν δεν έχεις το στομαχάκι για έναν τέτοιο μοναδικό άνθρωπο, καλύτερα προχώρα και πήγαινε αλλού. Αν το έχεις, θα τον λατρέψεις 1000%, για το δυνατό του πνεύμα, που δεν το συναντάς πουθενά αλλού!
  3. Το μυαλό που έχει ένας Υδροχόος, είναι αδύνατο να μην το θαυμάσεις. Οκ, μπορεί και να σε κάνει να φοβηθείς μερικές φορές (είτε γιατί μπορεί να γίνει σπαστικά ψυχρό, είτε γιατί μπορεί να γίνει τρομακτικά διαβολικό!), αλλά θα το θαυμάσεις!
  4. Διαθέτει τρομερό συναισθηματικό βάθος. Αναλύει τα πάντα με την λογική, αλλά αναγνωρίζει τον πλούτο συναισθημάτων που μπορείς να προσφέρεις και όχι μόνο το βλέπει, αλλά το εκτιμάει, δένεται, αλληλοεπιδρά με αυτόν και κυρίως… αρνείται να τον εγκαταλείψει. Άρα… δένεται μαζί σου και σε βλέπει για αυτό ακριβώς που είσαι!
  5. Είναι πιστός σε ό,τι εκτιμάει. Απόρροια των όσων έγραψα παραπάνω, αλλά τόσο μα τόσο, αληθινό. Κι ας δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να στην κάνει στην επόμενη στροφή, ο Υδροχόος, είναι σταθερά πιστός στις αξίες και τις αγάπες του. Δέξου το και μην ψάχνεις δικαιολογίες για να τον πεις… περίεργο. Είναι περίεργος, αλλά είναι πιστός!

Διάβασε περισσότερα:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved