Τα ζώδια που καταπιέζουν τα συναισθήματά τους

Μπορούν να πνίξουν ό,τι νιώθουν και να συμπεριφερθούν σαν να μην τρέχει τίποτα

Σοφία Ανδρικοπούλου
Τα ζώδια που καταπιέζουν τα συναισθήματά τους

Πριν τα διαβάσεις, μπορείς να τα μαντέψεις;

Αιγόκερως

Give this man a trophy! Δώστε σε αυτόν τον άνθρωπο, ένα βραβείο! Βασιλιάς του «δεν με αγγίζει τίποτα, να! Δες το πρόσωπό μου! Δεν βλεφαρίζω καν!». Λάβα στις φλέβες του κι ο Αιγόκερως να σε κοιτάζει σαν πάγος. Να σπαρταράει από πόνο κι η ενόχληση που δείχνει, είναι εκείνη του «που να πάρει! Μου έσπασε ένα νύχι!». Γιατί το κάνει όμως; Μα φυσικά γιατί μπορεί κι εσύ όχι, αλλά οκ, αν μιλήσουμε και λίγο σοβαρά –λέμε τώρα-, επειδή δεν θέλει ούτε τον οίκτο σου, ούτε να ανακατεύεσαι στις δουλείες του. Έτσι… νιώθει!

Υδροχόος

Οκ, παραδέχομαι ότι τούτος ο psycho, δεν τα καταπιέζει, τους αλλάζει μορφή και ρούχα και στο τέλος αναφωνεί με ανακούφιση: «κάτι ένιωσα, αλλά ευτυχώς, μου πέρασε!». Δεν τον λες και νορμάλ, αλλά και να του το πεις, για κομπλιμάν θα το πάρει. Τώρα, αν με ρωτήσεις αν τα κρύβει τα όσα νιώθει ή απλώς δεν νιώθει, θα σου απαντήσω ότι η απάντηση για κάθε σου ερώτημα, είναι «νιάου». Αυτά.

Παρθένος

Χαλαρά κι άνετα η Παρθένος τα κάνει κόμπο τα συναισθήματά της και τα πετάει στα σκουπίδια, τα εξαφανίζει, μην τυχόν και τα βρει κανένας και την περάσει για κανένα συναισθηματικό ον, από εκείνα που νιώθουν και πράττουν. Τσου, ντροπή και αίσχος! Δεν κάνουμε εμείς τέτοια! Είμαστε από σοβαρό αυγό και κρατάμε το λάβαρο της απροσωπιάς (λέγε με και Poker Face).

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι πολύ ιδιαίτερη περίπτωση. Θα κρύψει τα όσα νιώθει (θυμό, αγανάκτηση, αδικία κτλ), περισσότερο για να μην περιπλέξει τις καταστάσεις, να αποτραβηχτεί και περάσει την καταιγίδα των συναισθημάτων, μόνος του. Αμάν, βρε Ζυγέ. Βγες έξω και δείξει χωρίς ντροπή και φόβο τα όσα νιώθεις κι ό,τι γίνει, έγινε κι όποιος ξεβολευτεί – ξεβολεύτηκε!

Σκορπιός

Όχι πως το θέλει, αλλά θα το κάνει, γιατί είτε ντρέπεται να τα βγάλει προς τα έξω, είτε δεν τον συμφέρει, να τα δουν οι άλλοι γύρω του και να νομίζουν ότι είναι κανένα ευκολάκι και ευαισθητάκι. Μεταξύ μας, παιδεύτηκα πολύ για το αν θα τον έβαζα στην λίστα ή όχι, γιατί ο Σκορπιός στο τέλος, εκφράζεται και μάλιστα πολύ. Ας είναι! Μπήκε στη λίστα και τώρα, δεν βγαίνει!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved