Ιχθύες: Έτσι θα τον χωρίσεις «αναίμακτα»

O καλύτερος τρόπος για να δώσεις τέλος στη σχέση σου με τον άντρα Ιχθύ

Παπασταύρου Λίντα
Ιχθύες: Έτσι θα τον χωρίσεις «αναίμακτα»

Η σκέψη του να χωρίσεις γυρνά πολλές φορές στο μυαλό σου, εφ' όσον βλέπεις ότι η κατάσταση ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου δεν τραβάει πια. Μπορεί οι καβγάδες σας να είναι συχνοί, ο έρωτάς σας πάει να σβήσει, να επικρατεί βαρεμάρα και έλλειψη διάθεσης να μοιραστείτε το οτιδήποτε ή η καρδιά σου να έχει αρχίσει να κτυπάει δυνατά για κάποιο άλλο άτομο και το μόνο που σας δένει πια είναι η συνήθεια.

Θέλεις να το λήξετε εδώ, αποφεύγοντας όμως φωνές, τσακωμούς και δράματα; Διάβασε παρακάτω τι πρέπει να κάνεις, τι να πεις και τι να αποφύγεις, ώστε να χωρίσετε με τον άντρα Ιχθύ, όσο πιο αναίμακτα γίνεται (ΑΝ γίνεται...).

Εδώ καλό θα ήταν να εφοδιαστείς με όλη τη χαρτοποιία γιατί το κλάμα και το δράμα δεν θα έχουν τελειωμό, αν του πεις να χωρίσετε. Έκανε όνειρα για τους δυο σας, φανταζόταν το όμορφο κοινό σας μέλλον κι εσύ τον πουλάς (έτσι νιώθει). Ο Ιχθύς όμως είναι «μανούλα» στο να σε κάνει να νιώσεις σκουπίδι και μάλιστα χωρίς να σου πει ούτε μια κακιά κουβέντα. Γι' αυτό ίσως είναι προτιμότερο να τον προσγειώσεις με τον τρόπο σου στην πραγματικότητα. Να του θέσεις την σκληρή αλήθεια κατάματα και να τον πείσεις ότι κουράστηκες να προσποιείσαι κι ότι δεν ήσουν ούτε και ανταποκρίνεσαι στο πρότυπο που είχε στο μυαλό του. Ενδεχομένως και να χρειαστεί να το παρακάνεις, λέγοντάς ότι του αξίζει κάτι καλύτερο (κλισέ αλλά πιάνει) κι ότι του/της αφήνεις το πεδίο ελεύθερο για να βρει την πραγματική αγάπη.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved