Μάνα γιατί με γέννησες Ιχθύ;

Και όμως, υπάρχει λόγος που η μανούλα σου σε έκανε Ιχθύ

Άννα Ζαμάνη
Μάνα γιατί με γέννησες Ιχθύ;

Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Ιχθύς και θα σου εξηγήσουμε το γιατί. Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο να ξέρεις ότι είναι το δωδέκατο και τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού. Ανήκει στο στοιχείο του Νερού και το Σταυρό των Μεταβλητών. Οι Ιχθύες έχουν κυβερνήτη τους τον Ποσειδώνα, που στη μυθολογία ήταν ο Θεός των υδάτων.

Τι επιδιώκει η ψυχή σου;

Πρώτα να μάθεις την αξία της πνευματικότητας στη ζωή σου, η οποία είναι και το το κλειδί της εξέλιξής σου. Για να μπορέσεις να την αξιοποιήσεις πλήρως θα χρειαστεί να κατανοήσεις το απέναντί σου ζώδιο, την Παρθένο, και την ανάγκη ύπαρξης μεθόδου, ρεαλισμού και πρακτικής εφαρμογής της. Η πνευματικότητα απαιτεί καθημερινή εξάσκηση για να λειτουργήσει στη ζωή και να μπορέσεις να συνεισφέρεις. Επίσης, όταν στριμώχνεσαι από τη ζωή, αντί να παραδοθείς στην όποια μορφή εξάρτησης, στις εξιδανικεύσεις, την ονειροπόληση, στο ρόλο του θύματος ή στην εξαπάτηση, η λύση είναι να αναζητήσεις την επαφή ή την επιστροφή στο εσωτερικό πεδίο της πνευματικότητας. Τέλος, όπως το νερό, που είναι το Στοιχείο στο οποίο ανήκει το ζώδιο των Ιχθύων, μπορεί να εισχωρήσει παντού, έτσι και η πνευματικότητα είναι σημαντική να υπάρχει σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Τι πρέπει να θυμάσαι, όταν φοβάσαι;

Το ζώδιο των Ιχθύων ανήκει στην τριάδα της γνώσης και η φύση του ζωδίου είναι υδάτινη και εσωτερική. Έχεις έρθει για να φέρεις γνώση, πρώτα όμως χρειάζεται να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτή. Η προσευχή, ο διαλογισμός, η επαφή με τη φύση, η εμπειρία της σιωπής μπορεί να είναι κάποιοι από τους τρόπους για να περάσεις από τη φάση της σύγχυσης και της πλάνης, σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής σου, στο πεδίο της καθαρής δυνατότητας, του πνεύματος. Η πρόσβαση στη δεξαμενή του πνεύματος θα σε βοηθήσει να διοχετεύσεις την ενέργειά σου θετικά προς όλες τις κατευθύνσεις, μετατρέποντάς τη σε έκφραση απεριόριστης αγάπης.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved