Οι haters του Ιχθύ

Αυτά είναι τα ζώδια που μισούν περισσότερο τον Ιχθύ. Τον σιχαίνονται...

Οι haters του Ιχθύ

Δεν θέλουν να τον βλέπουν στα μάτια τους, ούτε να ακούν για εκείνον. Και φυσικά υπάρχει λόγος που τον απεχθάνονται τόσο. Ο πρώτος και ο κυριότερος είναι ότι είναι τόσο αντίθετοι ως άνθρωποι. Άλλες συνήθειες, άλλη συμπεριφορά, άλλος τρόπος σκέψης και άλλη νοοτροπία. Δεν μπορούν να ταιριάζουν όλοι με όλους άλλωστε, αλλά ο Ιχθύς συγκεκριμένα "κάθεται" στο λαιμό τριών συγκεκριμένων ζωδίων.

Ποια είναι αυτά; Ας ξεκινήσουμε να σου μιλάμε για τον Αιγόκερω. Μιλάμε για ένα άτομο που βλέπει τον Ιχθύ και βγάζει σπυράκια. Και αυτό γιατί ο Ιχθύς είναι υπερβολικά χαοτικός τύπος και γενικά στον κόσμο του. Ενώ ο Αιγόκερως είναι της λογικής, οργανωμένος και με πρόγραμμα και θέλει να λειτουργούν όλα ρολόι. Αυτό το ό,τι να 'ναι του Ιχθύ, τον βγάζει εκτός εαυτού και θέλει να τον κάνει "σούσι" (χαχαχα)

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Επόμενος hater του Ιχθύ είναι ο Κριός. Δεν τον αντέχει ούτε ένα λεπτό. Τον κάνει έξαλλο με την όλη του στάση και συμπεριφορά. Είναι δύο τόσο διαφορετικοί χαρακτήρες που ο ένας βλέπει τον άλλο και ξινίζει τα μούτρα του. Ο Κριός είναι ένας τύπος έντονος, επιβλητικός, ανταγωνιστικός. Ο Ιχθύς από την άλλη είναι... "σούπα" για τα γούστα του, ηττοπαθής, δειλός και κλάψας, γι αυτό θα ήθελε να τον κάνει "ψαρόσουπα". (χαχαχα)

Last but not least και μην σου πούμε ο κορυφαίος hater του Ιχθύ, δεν είναι άλλος από τον Λέοντα. Εδώ η αντιπάθεια πάει σε άλλο level. Είναι τόσο διαφορετικοί κόσμοι και ο Λέοντας αντιμετωπίζει τον Ιχθύ υποτιμητικά και με ύφος "κάνε μας τη χάρη". Δεν τον συμπαθεί, δεν τον αντέχει και εύκολα θα τον έκανε "στα κάρβουνα με λαδολέμονο", αν είχε την δυνατότητα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved