Υδροχόος: Έτσι θα τον χωρίσεις «αναίμακτα»

O καλύτερος τρόπος για να δώσεις τέλος στη σχέση σου με τον άντρα Υδροχόο

Υδροχόος: Έτσι θα τον χωρίσεις «αναίμακτα»

Η σκέψη του να χωρίσεις γυρνά πολλές φορές στο μυαλό σου, εφ' όσον βλέπεις ότι η κατάσταση ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου δεν τραβάει πια. Μπορεί οι καβγάδες σας να είναι συχνοί, ο έρωτάς σας πάει να σβήσει, να επικρατεί βαρεμάρα και έλλειψη διάθεσης να μοιραστείτε το οτιδήποτε ή η καρδιά σου να έχει αρχίσει να κτυπάει δυνατά για κάποιο άλλο άτομο και το μόνο που σας δένει πια είναι η συνήθεια.

Θέλεις να το λήξετε εδώ, αποφεύγοντας όμως φωνές, τσακωμούς και δράματα; Διάβασε παρακάτω τι πρέπει να κάνεις, τι να πεις και τι να αποφύγεις, ώστε να χωρίσετε με τον άντρα Υδροχόο, όσο πιο αναίμακτα γίνεται (ΑΝ γίνεται...).

Είναι εύκολος ο χωρισμός με έναν Υδροχόο γιατί γι' αυτόν τίποτα δεν κρατάει για πάντα και συνεχώς έχει στο μυαλό του την έννοια του προσωρινού, οπότε δεν θα δυσκολευτεί να δεχτεί αυτή την ανατροπή στην προσωπική του ζωή. Αν, δε, νιώθει ότι δεσμεύεται και αναζητά την ελευθερία του, κάνει διάφορα που σου δείχνουν με τον τρόπο τους ότι δεν πάει άλλο. Δεν έχει ενδιαφέροντα, είναι μόνιμα αλλού, είναι αδιάφορος για πρακτικά ή άλλα θέματα κ.α. Πες του το με τη μία και χωρίς περιστροφές ότι θέλεις να χωρίσετε. Εντάξει, μην περιμένεις να τρέξει να σε φιλήσει κιόλας για τη χάρη που του κάνεις αλλά να είσαι σίγουρος/η ότι μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα μπορούσατε να γίνετε δυο καλοί φίλοι.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved