Δεν είναι καθόλου εύκολο να χωρίσεις με αυτά τα ζώδια

Το καθένα, θα σε ζορίσει για διαφορετικούς λόγους όμως!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Δεν είναι καθόλου εύκολο να χωρίσεις με αυτά τα ζώδια

Πάμε να τα δούμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

Καρκίνος

Μου αρέσει που θες κι ανάλυση. Βρε μπορείς να αφήσεις ή να φύγεις από έναν Καρκίνο και να μην πονέσεις κι εσύ μαζί; Δεν υπάρχει περίπτωση να στο κάνει εύκολο ο Καρκίνος να τον αφήσεις. Σε θεωρεί σπίτι του και κτήμα του και θα κάνει τα πάντα για να σε κρατήσει. Αν δεν μπορέσει, θα σε γεμίσει με ενοχές και κατηγορίες που δεν θα βρίσκεις ούτε χρόνο, ούτε επιχειρήματα για να τις αντικρούσεις. Το γάλα της μάνα σου θα φτύσεις!

Λέων (και Σκορπιός)

Το Λιοντάρι μπαίνει σε σχέση για να μείνει. Όπως ακριβώς και ο Λέοντας, έτσι κι ο Σκορπιός. Για να τους πιάσω και τους δυο στην κουβέντα, σου λέω ότι ο εγωισμός τους και η συναισθηματική τους περηφάνια, δεν δέχεται την εγκατάλειψη. Προτιμούν να φάνε ένα μαγκάλι με αναμμένα κάρβουνα, παρά να ζήσουν τέτοια συναισθηματική ήττα. Έτσι λοιπόν, μπορεί να αρχίσουν τις κατηγορίες και αν πληγωθούν κατά την διαδικασία του χωρισμού, γίνονται πολύ επιθετικοί.

Ταύρος

Δεν είναι εύκολο να πεις σε Ταύρο «τελειώσαμε». Δεν σε αφήνει ο ίδιος ο Ταύρος, με τον τρόπο του. Προτιμάει να ζοριστεί ο ίδιος στην σχέση, παρά να την τελειώσει. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, αν φτάσεις να χωρίσεις με Ταύρο, είναι να του αφήσεις άθικτη την ρουτίνα του και να αποχωρήσεις, σιγά-σιγά. Προσοχή, μην τον θυμώσεις, γιατί τότε το πράγμα θα γίνει εξαιρετικά επίπονο.

Ζυγός

Σπάει η καρδιά του Ζυγού όταν πηγαίνει για χωρισμό και το χειρότερο είναι ότι, ενώ το βλέπει να έρχεται (διότι καταλαβαίνει τα πάντα), μοιάζει σαν να το περιμένει με τα μάτια κλειστά και να περιμένει το κακό να συμβεί. Θα δυσκολευτείς, γιατί ναι μεν δεν θα σου κάνει σκηνικά, αλλά θα σε τρελάνει στα «γιατί». Είναι πολύ εγκεφαλικός τύπος και θέλει να καταλάβει το γιατί φτάσατε ως εκεί.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved