Είμαι Υδροχόος και ζω ένα δράμα!

Αν είσαι κι εσύ Υδροχόος ή έχεις ωροσκόπο Υδροχόο, Σελήνη ή Ερμή στον Υδροχόο, συνέχισε να διαβάζεις και θα βρεις σημεία ταύτισης!

Είμαι Υδροχόος και ζω ένα δράμα!

Είμαι Υδροχόος και ζω ένα δράμα επειδή:

  • Όσο και να το προσπαθώ, θα είμαι πάντοτε ο μονός αριθμός σε ένα κοπάδι από ζυγούς αριθμούς. Πάντοτε θα είμαι για κάποιο λόγο το μαύρο πρόβατο, εκείνος που θα σκέφτεται, θα μιλάει και θα κάνει διαφορετικές επιλογές από τους υπόλοιπους. Μάντεψε τι; Μια χαρά μου κάθεται και μου αρέσω πολύ, ακριβώς για αυτόν τον λόγο!
  • Δεν με πειράζει που δεν με καταλαβαίνετε, αλλά με πειράζει που θέλετε να χωράω στις ιδέες και τα μεγέθη τα δικά σας. Δυστυχώς για εσάς, δεν με νοιάζει αν θα γίνω ποτέ λαοφιλής κι ούτε πρόκειται να αλλάξω για να γίνω περισσότερο εύπεπτος.
  • Γιατί πια σας φαίνεται τόσο περίεργο που σας αγαπάω όλους, αλλά κρατάω αποστάσεις ασφαλείας και μπορώ κάλλιστα να σας αγαπάω κι από μακριά; Πρέπει με το ζόρι να πιάσουμε ψείρες από την εγγύτητα; Σας αγαπάω, είπα! Αφήστε με να πάω πιο εκεί!
  • Εάν σας φαίνομαι συναισθηματικά απόμακρος ή ψυχρός, αν αναρωτιέστε αν μπορώ να αγαπήσω με πάθος και βαθιά, να σας ενημερώσω ότι δεν είμαι ψυχρός, αλλά αυθεντικά ανεξάρτητος και φυσικά μπορώ να αγαπήσω με πάθος, αλλά όχι με τον χαλβά-πετιμέζι τρόπο που έχετε εσείς στο μυαλό σας!
  • Τέλος, έχω βαρεθεί αν ακούω ότι είμαι παράξενος και περίεργος και ιδιόρρυθμος. Είμαι μοναδικός στο είδος μου, είμαι σπάνιο εύρημα και ναι, σκέφτομαι αλλιώς κι αλλιώτικα. Αυτό με κάνει ανεξάρτητο μυαλό, ανεπηρέαστο άνθρωπο και αυτόνομη μονάδα. Με τις υγείες σας!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved