Αυτά είναι τα τοξικά χαρακτηριστικά της Σελήνης σου

Και ναι, πριν με ρωτήσεις, να σου πω ότι πρέπει να τα διαβάσεις για να τα δαμάσεις!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Αυτά είναι τα τοξικά χαρακτηριστικά της Σελήνης σου

Και μην μου απαντήσεις «δεν ξέρω που έχω τη Σελήνη μου!». Να μάθεις καλό μου (εδώ) γιατί είναι απαραίτητο να ξέρεις τα 3 μεγάλα σου (μην πάει το μυαλό σου στο πονηρό). Τα τρία μεγάλα είναι ο Ήλιος (το ζώδιό, σου), η Σελήνη σου και ο ωροσκόπος σου. Η Σελήνη περιγράφει τον ψυχικό κόσμο και τα συναισθήματά σου.

Να ποιο είναι το τοξικό χαρακτηριστικό της Σελήνης σου!

Σελήνη στον Κριό

Μπορείτε να καταφέρετε με την ορμή και την ωμή σας δύναμη πολλά. Το τοξικό σας χαρακτηριστικό είναι ότι όταν καταφέρετε αυτό που θέλετε, μετά δίνετε μια και καταστρέφετε μόνοι σας ό,τι έχετε καταφέρει. Προβάλετε μια αρνητικότητα και γίνεστε αχρείαστα επιθετικοί

Σελήνη στον Ταύρο

Αντέχετε πολλά, όμως το τοξικό χαρακτηριστικό σας είναι ότι δεν δίνετε σημασία σε ό,τι σας κουράζει σωματικά ή ψυχικά. Υψώνετε τείχος και δεν μπορεί να σας πλησιάσει κανένας.

Σελήνη στους Διδύμους

Προβάλλεις έναν χαρακτήρα που μπορεί να μην είναι καν ο αληθινός σου, μόνο και μόνο για να ξεφορτωθείς περιττές κοινωνικές κινήσεις. Μπορεί να είσαι λυπημένος και να το παίζεις χαρούμενος. Κρύβεις τι νιώθεις.

Σελήνη στον Καρκίνο

Δεν μπορείς να ξεφύγεις από τα σκαμπανεβάσματα των σκέψεων και κατά συνέπεια των συναισθημάτων σου, πηγαίνοντας από τον θυμό στην αγάπη και τούμπλαλιν. Τείνεις να κουράζεις τον ίδιο σου τον εαυτό.

Σελήνη στον Λέοντα

Όταν κάνεις αυτό που θέλεις, είσαι ευχαριστημένος, αλλά όταν δεν περνάει το δικό σου, γίνεσαι ένα μικρό τέρας. Κολλάς σε ανθρώπους και δεν ξεκολλάς ακόμα κι όταν αποδειχτούν σκάρτοι. Να βράσω την αφοσίωσή σου!

Σελήνη στην Παρθένο

Εμπιστεύεσαι μόνο το μυαλό σου και στο διάολο όλοι οι άλλοι. Ανεξάρτητος μέχρι αηδίας και φτάνεις στο αμήν με την χειριστικότητά σου και την απάθειά σου.

Σελήνη στον Ζυγό

Θυσιάζεις την εσωτερική σου γαλήνη για την εξωτερική. Είσαι αυτοκαταστροφικός κι ας μην σου το' χουμε. Δεν είσαι υπεύθυνος για τους άλλους, ξεκόλλα.

Σελήνη στον Σκορπιό

Αν δεν τους έχεις όλους του χεριού σου κι αν δεν μπορείς να ασκήσεις την δύναμη και την επιρροή σου σε κάποιον, κάνεις εσωτερικές εκρήξεις (τις λες και μικρά εγκεφαλικά). Ψάχνεις για τις αδυναμίες στους άλλους, να τις εκμεταλλευτείς.

Σελήνη στον Τοξότη

Δεν σταματάς για τίποτα και δεν συμπονάς κανέναν κι αυτό φαίνεται στο πώς μιλάς. Σου ρίχνουν σφαλιάρα και παίρνεις κεφάλια. Όταν θέλεις να πάρεις κάτι, δεν σταματάς σε λεπτομέρειες του στιλ «μήπως βλάψω κάποιον». Σιγά τα λάχανα.

Σελήνη στον Αιγόκερω

Μακάρι να θέτεις ευγενικούς στόχους στην ζωή σου, διότι δεν σταματάς και δεν υπολογίζεις τι χρειάζεται να κάνεις για τους πετύχεις. Ακόμα και αν χάσεις πολύτιμα πράγματα ή ανθρώπους στην πορεία, δεν πειράζει, είναι μέρος της μάχης. Γίνεσαι πικρόχολος στην ήττα.

Σελήνη στον Υδροχόο

Δεν δέχεσαι τα λάθη που κάνεις και ζητάς την συμπόνια των άλλων χωρίς καν να υποφέρεις, έτσι, απλά γιατί την ζητάς, άρα την αξίζεις. Κι αν σου φέρουμε αντίρρηση, μας κατακεραυνώνεις και μας περιγράφεις ως τέρατα.

Σελήνη στους Ιχθύς

Είσαι αυθεντικός και τραβάς αρνητικά ή θετικά vibes. Ή θα σε μισούν ή θα σε αγαπούν. Αυτό με τη σειρά του, σε κάνει να αλλάζεις, όμως οι αλλαγές σου θα είναι τέτοιες που θα αλλάξουν και την συμπεριφορά σου αργά αλλά σταθερά. Σε λίγο, θα είσαι ένας άλλος, καλός ή…πολύ κακός!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved