Αυτά τα ζώδια μπορεί να σου πουν μικρά, αθώα, «λευκά» ψέματα

Και θα στα πουν για να σε προφυλάξουν, για να σε ξεφορτωθούν ή για να διευκολύνουν μια κατάσταση. Και δεν το μετανιώνουν!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Αυτά τα ζώδια μπορεί να σου πουν μικρά, αθώα, «λευκά» ψέματα

Για την ακρίβεια είναι κομμάτι της στρατηγικής τους για να μην προκαλούν αχρείαστα επεισόδια ή δράματα!

Ταύρος

Ο Ταύρος δεν μπαίνει ποτέ στον κόπο να πει ψέματα, έτσι από χόμπι ή γιατί έτσι του κατέβηκε. Συμφεροντολόγος, επίσης, ΔΕΝ είναι. Αν τον πιάσεις να λέει κανένα μικρό ψέμα, είναι γιατί δεν θέλει να μπει μέσα στο θέμα, είτε γιατί βαριέται τις κουβέντες, είτε γιατί ξέρει ότι κάποιος θα πονέσει και πάει να τον προστατέψει. Σωστός και σοβαρός, ο παίχτης.

Αιγόκερως

Στρατηγικά σκεπτόμενος, ο Αιγόκερως προσπαθεί να χειριστεί τις καταστάσεις με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Αν επομένως κρίνει ότι κάποιος δεν μπορεί να διαχειριστεί την αλήθεια, ή χρειάζεται μια διαφορετική μεταχείριση, θα το πει το ψεματάκι και δε θα νιώσει τύψεις, αλλά αντίθετα, ανακούφιση που δεν έκλαψε κανείς μπροστά του. Μα, το φαντάζεσαι; Ιϊιιιουυυυυυυ

Παρθένος

Καλά το κατάλαβες, όλη η Γη, παρελαύνει σε αυτό το άρθρο. Δεν μπορούν παιδί μου, τα δράματα και τις πολλές κουβέντες, τα ζώδια της Γης και το λένε το ψεματάκι τους. Η Παρθένος συγκεκριμένα, θα πει κάτι, μόνο και μόνο από λύπηση. Να το ξέρεις ότι και τετράγωνη λογική έχει και καρδιά από μάλαμα, οπότε αν το πει, ψυχικό κάνει!

Υδροχόος

Προτιμάει τις ανοιχτές αντιπαραθέσεις, είναι η αλήθεια, αλλά επειδή ο Υδροχόος δεν θέλει να βλέπει κλαμένα ματάκια και σπασμένους εγωισμούς, συνήθως πετάει 2-3 αθώα ψεματάκια, για να ρολάρει η κατάσταση και να περάσει το μπουρίνι. Κατά τα άλλα, λέει αλήθειες και κόβει βήχα…

Λέων

Θα πει ό,τι χρειάζεται για να α) σε πάρει με το μέρος του, β) να σε μαλακώσει για να μην τον πρήζεις και γ) για να σε ξεφορτωθεί με αγάπη και να μην πληγώσει την καρδούλα σου. Δεν φταίει εκείνος που είσαι υπερευαίσθητος, εσύ είσαι το πρόβλημα ή τουλάχιστον έτσι το βλέπει εκείνος.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved