Το ξέρεις ότι με το απέναντι ζώδιό σου, έχετε τις διαφορές σας, αλλά έχετε και κοινά στοιχεία;

Διάβασε και μάθε ποια είναι αυτά. Θα εκπλαγείς!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Το ξέρεις ότι με το απέναντι ζώδιό σου, έχετε τις διαφορές σας, αλλά έχετε και κοινά στοιχεία;

ΚΡΙΟΣ-ΖΥΓΟΣ: Κριάρι αποφασιστικό κι αποφασισμένο, που παίρνει φόρα κι αποφάσεις στο φτερό χωρίς να τις καλοσκεφτεί. Ξεσπάει απότομα και το ίδιο αψυχολόγητα, μεταμορφώνεται σε μικρό παιδί που σε κοιτάζει με αγάπη στα μάτια. Ζυγός που δεν παίρνει αποφάσεις, χωρίς να ξεπατωθεί στα «μα, πώς και γιατί και ίσως» κοινώς, δεν πράττει αν δεν το καλοσκεφτεί. Νιώθει πως δεν πρέπει να κακοκαρδίζει τους άλλους, μέχρι να του γυρίσει το ματάκι ανάποδα και να τα κάνει όλα φουστάνα... Τι κοινό έχουν; Την πεποίθηση ότι είναι οι καλύτεροι στο είδος τους: ο Κριός στο να μοιράζει σφαλιάρες και ο Ζυγός στο να γοητεύει και να παρασύρει, χωρίς άδεια και δίπλωμα!

ΤΑΥΡΟΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ταύρος που δεν μένει εκεί που είναι και δεν ζητάει ποτέ βοήθεια από κανέναν, δεν είναι Ταύρος. Σκορπιός που να μην είναι ψυχοβγάλτης και μυστικοπαθής, δεν είναι Σκορπιός. Ο Ταύρος υπακούει στην λογική και θέλει να του συμπεριφέρεσαι σαν είναι γαλαζοαίματος, ο Σκορπιός υπακούει στον δαίμονα μέσα του (καλέ, το συναίσθημα, εννοώ!) και θέλει να σου συμπεριφέρεται σαν να είσαι κτήμα του. Τι κοινό έχουν; Είναι αγύριστα κεφάλια, κρατούν μανιάτικα και πιέζουν αφόρητα όταν θέλουν κάτι! Α! Και μισούν τις αλλαγές!

ΔΙΔΥΜΟΙ-ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Δίδυμος σκέφτεται, μιλάει, ανταλλάσσει απόψεις και ελίσσεται σαν αίλουρος. Ο Τοξότης έχει πεποιθήσεις, όχι απλώς σκέψεις, δεν μιλάει, αλλά πείθει, δεν ανταλλάσσει απόψεις, αλλά διδάσκει γνώση. Δεν ελίσσεται, δεν χρειάζεται να το κάνει: απλώς κινείται όπου γουστάρει, χωρίς εξηγήσεις. Τι κοινό έχουν; Είναι εξωστρεφείς, δεν χαρίζονται σε κανέναν, δεν περιμένουν τίποτα από κανέναν, τα κάνουν όλα μόνοι τους και δεν έχουν ανάγκη παρά μόνο, τον ίδιο τους τον εαυτό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Καρκίνος δεν ακολουθεί κανέναν, παρά μονάχα το ένστικτό του, προστατεύει όσους αγαπάει, γίνεται πολύ επιθετικός όταν πληγωθεί, μπορεί να ξεκινήσει πόλεμο από πίκα και μόνο, είναι ευαίσθητος, αλλά όταν δεν πάρει τα χάπια του, είναι απλώς επικίνδυνος! Ο Αιγόκερως από την άλλη, είναι στρατηγικά σκεπτόμενο όν, κάνει πολέμους που ξέρει ότι θα κερδίσει και είναι ευαίσθητος, αλλά ποιος τον πιστεύει… Τι κοινό έχουν; Δίνουν το αίμα τους για ό,τι έχουν ιερό και όσιο, στέκονται προστάτες, ξεσπούν άγρια όταν πληγωθούν και είναι και οι δυο… πολύ φιλόδοξοι σε όλα τους τα πλάνα και σχέδια!

ΛΕΩΝ-ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το Λιοντάρι επιζητά να είναι το επίκεντρο της προσοχής σου, θέλει να επιβάλει την γνώμη του και να επιβάλλεται, αλλά ουχί το αντίστροφο. Το Λιοντάρι εκφράζεται, βρυχάται και δεν ντρέπεται ποτέ για αυτό που είναι. Απεναντίας, η εσωτερική του δύναμη, σβήνει κάθε αντίρρηση. Ο Υδροχόος από την άλλη, θέλει να δίνει και να μην κρατάει τίποτα για εκείνον. Οι άλλοι είναι σημαντικοί, όμως το ίδιο και το καταπιεσμένο «εγώ» του, που σκάει μύτη με τον πιο περίεργο τρόπο στις πιο ακατάλληλες στιγμές! Σε αντίθεση με το Λιοντάρι, το μόνο σταθερό στον Υδροχόο, είναι το… φευγιό του! Τι κοινό έχουν; Είναι δυναμικοί, αποφασισμένοι να περάσει το δικό τους, είναι απόλυτα δημιουργικά ζώδια και αν θέλεις να είμαστε ειλικρινείς, ξεχωρίζουν άνετα από το πλήθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΙΧΘΥΕΣ: Η Παρθένος θα σκεφτεί, θα μετρήσει, θα υπολογίσει και θα βρει τρόπο να υλοποιήσει τις σκέψεις και τα σχέδιά της. Αγαπάει να βρίσκει λάθη (στους άλλους), αλλά ταυτόχρονο και ειρωνικά, είναι πολύ σκληρή και με τον ίδιο της τον εαυτό. Συγχωρεί, αλλά δεν ξεχνά. Ο Ιχθύς από την άλλη, βλέπει με το ένστικτό του, προσπαθεί να υλοποιήσει τα όνειρά του, αλλά αυτά τα άτιμα, αλλάζουν κάθε εποχή! Την βρίσκει με το οργανωμένο χάος στο κεφάλι του (πράγμα που φρίττει την Παρθένο) και ενώ είναι πολύ μαλθακός με τους άλλους και τα λάθη τους, νιώθει τρομερές ενοχές όταν τα κάνει ο ίδιος! Τι κοινό έχουν; Παιδεύουν πολύ τους εαυτούς τους, νιώθουν υπόλογοι για τα λάθη τους και συχνά πυκνά, επιδίδονται στο αγαπημένο τους χόμπι: αυτομαστιγώνονται!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved