Αν ανήκεις σε αυτά τα ζώδια, τότε θα μπορούσες άνετα να γίνεις influencer

Θα το έκανες με επιτυχία και θα έβγαζες και αρκετά χρήματα μέσα από αυτό

Άννα Ζαμάνη
Αν ανήκεις σε αυτά τα ζώδια, τότε θα μπορούσες άνετα να γίνεις influencer

Μπορεί πριν κάποια χρόνια μερικοί να ακούγανε την λέξη «influencer» και να γελούσαν, θεωρώντας πως αυτό μόνο επάγγελμα δεν είναι, ωστόσο όπως δείχνουν τα αποτελέσματα, διαψεύστηκαν περίτρανα. Γιατί ναι, είναι επάγγελμα και μάλιστα αποφέρει πολλά χρήματα σε όσους/ες είναι καλοί/ες σε αυτό που κάνουν. Είναι ο πιο άμεσος τρόπος προσέγγισης του αγοραστικού κοινού και η πρώτη επιλογή των διαφημιστικών εταιριών εδώ και χρόνια.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέλουν να κάνουν καριέρα ως influencers και να γίνουν γνωστοί στο κοινό. Σαφώς και δεν είναι εύκολο, ωστόσο υπάρχουν δυο ζώδια που είναι αυτό που θα λέγαμε «γεννημένα» για να τα καταφέρουν στον χώρο αυτό.

Να σου πούμε κάπου εδώ όμως, ότι αν έχεις ωροσκόπο ή Ερμή σε ένα από τα ζώδια αυτά, το σύμπαν σε έχει προικίσει και εσένα με την δυνατότητα, αν το θες, να λάμψεις και να κάνεις καριέρα στο κομμάτι αυτό.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας είναι... γεννημένος star. Θέλει να κάνει μεγάλα πράγματα στην ζωή του, να γίνει διάσημος και να αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό. Μια καριέρα ως influencer, θα ήταν ιδανική για εκείνον. Θα μπορούσε να βγάλει όλο του το ταλέντο στα social media, που παράλληλα θα του αποφέρει και πολλά χρήματα. Και τι άλλο θέλει ένας Λέοντας στην ζωή του πέρα από δόξα, φήμη, λεφτά, πολυτέλεια, άνετη ζωή και followers που θα τον αποθεώνουν σε κάθε του βήμα; Είναι λες και αυτό το επάγγελμα φτιάχτηκε για εκείνον. Είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του. Ο Λέοντας έχει μέσα του και στοιχεία ναρκισσισμού (ας μην γελιόμαστε) και η καριέρα του influencer τροφοδοτεί το «εγώ» του και την ακατανίκητη θέλησή του για διάκριση και λάμψη.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός γεννιέται με επικοινωνιακά ταλέντα. Είναι πάρα πολύ εύκολο για εκείνον να γίνει δημοφιλής. Έχει μεγάλο κύκλο γνωριμιών, επαφών και μεγάλο αριθμό followers στα social media. Αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Μιλάμε για άτομο που ξεχωρίζει λόγω του στιλ του, έχει καλλιτεχνικές τάσεις και ιδιαίτερο ταλέντο σε ό,τι έχει να κάνει με την μόδα. Και το κυριότερο; Μπορεί να σε πείσει για τα πάντα! Μπορεί άνετα να πουλήσει πάγο σε Εσκιμώο, οπότε οι εταιρίες κάνουν ουρά για μια συνεργασία μαζί του, γιατί ξέρουν ότι θα προωθήσει τα προϊόντα τους με τον πιο έξυπνο και αποτελεσματικό τρόπο. Τέλος, για να τα λέμε όλα, για να γίνει κάποιος/α influencer, θα πρέπει να έχει μέσα του και κάποια στοιχεία ναρκισσισμού, να του αρέσει η φήμη και να θέλει να προβάλλεται. Και ο Ζυγός σε αυτά τα στοιχεία έχει… τρία στα τρία, άρα και μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved