Τοξότης: Έτσι θα τον χωρίσεις «αναίμακτα»

O καλύτερος τρόπος για να δώσεις τέλος στη σχέση σου με τον άντρα Τοξότη

Έμμα Ριζοπούλου
Τοξότης: Έτσι θα τον χωρίσεις «αναίμακτα»

Η σκέψη του να χωρίσεις γυρνά πολλές φορές στο μυαλό σου, εφ' όσον βλέπεις ότι η κατάσταση ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου δεν τραβάει πια. Μπορεί οι καβγάδες σας να είναι συχνοί, ο έρωτάς σας πάει να σβήσει, να επικρατεί βαρεμάρα και έλλειψη διάθεσης να μοιραστείτε το οτιδήποτε ή η καρδιά σου να έχει αρχίσει να κτυπάει δυνατά για κάποιο άλλο άτομο και το μόνο που σας δένει πια είναι η συνήθεια.

Θέλεις να το λήξετε εδώ, αποφεύγοντας όμως φωνές, τσακωμούς και δράματα; Διάβασε παρακάτω τι πρέπει να κάνεις, τι να πεις και τι να αποφύγεις, ώστε να χωρίσετε με τον άντρα Τοξότη, όσο πιο αναίμακτα γίνεται (ΑΝ γίνεται...).

Παρότι φαίνεται εύκολο να χωρίσεις με ένα Τοξότη, δεν είναι, γιατί οι αντιδράσεις του είναι υπερβολικές κι επίσης δεν του αρέσει να τον ξεβολεύουν. Θα φωνάξει, θα βρίσει, θα σπάσει πράγματα και γενικά θα βγάλει αρκετό θυμό, ιδίως αν νιώσει ότι τον κορόιδευες τόσο καιρό αλλά μην κάνεις πίσω. Μπορεί να φύγει προσωρινά οργισμένος και μετά από δυο-τρεις μέρες να ξαναγυρίσει και να σου ζητήσει συγγνώμη και να του δώσεις μια ευκαιρία ακόμα ή να σε παίρνει συνεχώς τηλέφωνο ή να σου στέλνει μηνύματα για να βρεθείτε και να μιλήσετε, μήπως καταφέρει να σου αλλάξει γνώμη. Αν θέλεις να χωρίσετε, κάνε το, γιατί απλά θα το τρενάρεις χρονικά και θα ξαναφτάσετε στο ίδιο σημείο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved