Μάνα γιατί με γέννησες Τοξότη;

Και όμως, υπάρχει λόγος που η μανούλα σου σε έκανε Τοξότη!

Έμμα Ριζοπούλου
Μάνα γιατί με γέννησες Τοξότη;

Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Τοξότης και θα σου εξηγήσουμε το γιατί. Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο να ξέρεις ότι είναι το 9ο του ζωδιακού, της Φωτιάς και Μεταβλητό, με σύμβολό του τον Κένταυρο, ο οποίος μισός άλογο και μισός άνθρωπος στοχεύει με το τόξο του τον ουρανό και έχει ως κυβερνήτη τον Δία.

Τι επιδιώκει η ψυχή σου;

Η μεγαλοψυχία είναι μια πολύ μεγάλη αρετή και είναι τιμή για τον αποδέκτη της, όμως θα χρειαστεί να μάθεις ότι δεν πρέπει να δίνεται σε λάθος άτομα, διαφορετικά θα γίνει πηγή δοκιμασίας και εκμετάλλευσής σου. Επίσης, η αισιοδοξία είναι καλή, όμως, όταν φτάνει στην υπερβολή, τότε μπορεί να είναι αιτία για να εκτεθείς σε διάφορες καταστάσεις. Η τεράστια πίστη στον εαυτό σου και η εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου είναι τα θετικά χαρακτηριστικά σου, αρκεί να μην τεμπελιάζεις, να μην γίνεσαι ασυνεπής ή, λόγω του μεγάλου ενθουσιασμού σου, να ξεκινάς κάτι, αλλά να μην το ολοκληρώνεις. Όπως έλεγε και ο Ιπποκράτης «κάθε τι το υπερβολικό δεν το ανέχεται η φύση» έτσι σε κάθε εκδήλωσή σου, από τις σχέσεις μέχρι το φαγητό και τις απολαύσεις, μέσα από τις αρνητικές συνέπειες της υπερβολής, θα μάθεις την έννοια και την αξία του μέτρου, όπως και να μην το ξεπερνάς.

Τι πρέπει να θυμάσαι, όταν φοβάσαι;

Είσαι ταξιδιώτης σε έναν πλανήτη που ονομάζεται Γη. Κάθε στιγμή σου εδώ είναι ευκαιρία για να εξελιχτείς και να ανέλθεις σε ένα ανώτερο επίπεδο συνείδησης. Αυτό σημαίνει ότι δεν είσαι ένα ανθρώπινο πλάσμα με πνευματικές εμπειρίες, αλλά ένα πνευματικό ον που έχει ανθρώπινες εμπειρίες. Έτσι, κάθε φορά που μαθαίνεις κάτι, γνωρίζεις τους άλλους, μοιράζεσαι τις γνώσεις σου, δημιουργείς χαρά και εκφράζεις τα ταλέντα σου, το πνεύμα σου εξελίσσεται και εκπληρώνεις το σκοπό σου, μέσα από την παρούσα ξεχωριστή προσωπικότητά σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved