Τοξότη, ξέρουμε ποιο είναι το μεγαλύτερο κόλλημά σου

Εκεί δεν κάνεις παζάρια, ούτε υποχωρήσεις

Τοξότη, ξέρουμε ποιο είναι το μεγαλύτερο κόλλημά σου

Ανάλογα με το χαρακτήρα του, ο καθένας και η κάθε μια μας κολλάει κάπου και πραγματικά μπορεί να του γίνει έμμονη ιδέα. Άλλος στο αν τον αγαπούν, αν μπορεί να ξεχωρίσει ή να κάνει οικογένεια, αν περιορίζεται η ελευθερία του ή οτιδήποτε άλλο θεωρεί πολύ σημαντικό για την ύπαρξή του κι εκεί δεν κάνει παζάρια, ούτε υποχωρήσεις. Αν είσαι Τοξότης, διάβασε παρακάτω και θα δεις ότι συμφωνείς απόλυτα μαζί μας!

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Το να βρεις το νόημα της ζωής, του έρωτα ακόμα και της ύπαρξής σου σε σπρώχνει στο να είσαι συνεχώς σε αναζήτηση γι’ αυτό και δε μένεις πολύ σε ένα μέρος. Είναι μάλιστα κι η αιτία που δε θέλεις να περιορίζεσαι κι όταν αυτό γίνει, τότε η φυγή γίνεται έμμονη ιδέα σου. Το θέμα όμως είναι το να μπορείς να ανακαλύπτεις, όχι μόνο διαφορετικές φιλοσοφίες, κουλτούρες και γνώσεις, αλλά και τον πραγματικό χαρακτήρα των ανθρώπων που είναι κοντά σου και να δεθείς ουσιαστικά μαζί τους. Αν το δεις σαν ένα όμορφο ταξίδι, που θα σε γεμίσει εμπειρίες, τότε δε θα είσαι με το ένα πόδι στην πόρτα...

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved