Με αυτόν τον τρόπο παίρνει εκδίκηση ο Τοξότης

Όλα τα ζώδια με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα προσπαθήσουν να σε εκδικηθούν.

Με αυτόν τον τρόπο παίρνει εκδίκηση ο Τοξότης

Άλλα ζώδια δεν μπορούν να περιμένουν και θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω και άλλα πάλι έχουν πολύ μεγαλύτερη υπομονή και θεωρούν πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Το καθένα απλώς χρησιμοποιεί άλλη μέθοδο. Πάμε λοιπόν να δούμε πώς θα σε εκδικηθεί ο Τοξότης. Τι θα κάνει; Τι να περιμένεις και πόσο πρέπει να… φοβάσαι;

Αν έχεις πειράξει Τοξότη και φοβάσαι την εκδίκησή του, τότε τα νέα είναι μάλλον καλά για σένα. Και αυτό γιατί μπορούμε να σου πούμε ότι ο Τοξότης δεν είναι άνθρωπος που θα καθίσει να καταστρώσει σχέδια εκδίκησης. Σαφώς και θυμώνει και γίνεται έξαλλος, αλλά ο θυμός του περνάει γρήγορα και θα σε ξεχάσει σε χρόνο dt.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

Σιγά μην κάτσει να ασχοληθεί μαζί σου περισσότερο. Δεν το αξίζεις, σε προσπερνά άμεσα και κατευθείαν αρχίζει να ασχολείται με άλλες περιπτώσεις στην ζωή του. Πάει παρακάτω και δεν σε σκέφτεται καν. Το πιο πιθανό είναι να μπει σε ένα αεροπλάνο για να ζήσει μια νέα περιπέτεια και να περάσει καλά, παρά να σπαταλήσει φαιά ουσία για το πώς θα σου τη φέρει.

Αλλά, ακόμα και αν ήθελε να σε εκδικηθεί και να πάρει το αίμα του πίσω, το πιο πιθανό είναι να επέλεγε αστείες μεθόδους εκδίκησης και ίσως κάποιες κακόγουστες φάρσες. Ίσως για παράδειγμα να σου πέταγε αβγά στο αυτοκίνητο ή να σου έστελνε τον ντελιβερά με πέντε πίτσες και να έπρεπε εσύ να τον πληρώσεις. Για τόσο ακίνδυνες καταστάσεις μιλάμε. Μετά τον Ζυγό, είναι πραγματικά το πιο άκακο ζώδιο σε ό,τι έχει να κάνει με θέματα εκδίκησης.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved