Αν αυτά τα ζώδια ενώσουν τις δυνάμεις τους, φοβού!

Θα έχεις πολύ μεγάλο πρόβλημα...

Άννα Ζαμάνη
Αν αυτά τα ζώδια ενώσουν τις δυνάμεις τους, φοβού!

Είναι που είναι από μόνα τους επικίνδυνα και... αδίστακτα. Σκέψου να συνδυάσουν το μυαλό τους, τον θυμό τους και τις ξεχωριστές ικανότητές τους. Θα γίνει "σφαγή". Για να μην παρεξηγηθούμε, μιλάμε εντελώς μεταφορικά. Να ξέρεις πάντως πως αν τα ζώδια για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, θελήσουν να συνεργαστούν, μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά. Πάμε να τα δούμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ-ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Θανάσιμος» συνδυασμός. Διότι εδώ ο συναισθηματικά ψυχρός Αιγόκερως, συναντά τον αδίστακτο και θολωμένο για εκδίκηση Σκορπιό. Η κατάσταση δεν θα αργήσει να ξεφύγει. Οι δυο τους είναι ένας συνδυασμός που προκαλεί τρόμο. Και θα έπρεπε. Μπορεί να μην είναι και τα πιο ταιριαστά ζώδια, αλλά αν αποφασίσουν ότι έχουν ένα κοινό σκοπό και ότι πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συνεργαστούν για να τον πετύχουν, τότε να ξέρεις ότι… «μαύρο φίδι» που σε έφαγε έτσι και σε βάλουν στο μάτι ή θελήσουν να σε εκδικηθούν.

ΚΡΙΟΣ- ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει το «ζευγάρι» αυτό με το παραπάνω. Το αντίθετο. Το κοντράρουν στα ίσια. Αν ο Κριός «φουντώσει» και θυμώσει, τότε να ξέρεις ότι δεν βλέπει μπροστά του. Δεν καταλαβαίνει τι κάνει, ούτε και το πόσο κακό είναι ικανός να προκαλέσει. Από την άλλη, ο Καρκίνος μπορεί να είναι χαμηλών τόνων και να μην του το έχεις, αλλά αν θελήσει να σε εκδικηθεί, είναι ικανός να σε ισοπεδώσει. Δεν κάνει πίσω σε τίποτα και μπορεί να βγάλει τέτοια «έκρηξη» που να σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Άκρως επικίνδυνοι Κριός και Καρκίνος αν θελήσουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved