Τα ζώδια που δέχονται στην οικογένειά τους με ανοιχτές αγκάλες τον γαμπρό ή τη νύφη τους

Καλό παιδί να είναι και όλα τα άλλα τα βρίσκουνε

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που δέχονται στην οικογένειά τους με ανοιχτές αγκάλες τον γαμπρό ή τη νύφη τους

Τα ζώδια αυτά είναι αρκετά χαλαρά σε ό,τι έχει να κάνει με τον μέλλοντα γαμπρό ή την μελλοντική τους νύφη. Τους υποδέχονται στην οικογένειά τους με ανοιχτές αγκάλες και τους συμπεριφέρονται σαν παιδιά τους. Δεν πρόκειται να ακούσεις γκρίνια ή σπόντες για την επιλογή σου, όποια και αν είναι αυτή. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι άτομο χαλαρό και cool. Δεν έχει κανένα πρόβλημα με την όποια διαφορετικότητα. Αν ο άντρας ή η γυναίκα που θα επιλέξεις είναι αυτό που λέμε «καλό παιδί», για τον Υδροχόο, αυτό είναι αρκετό. Θέλει απλά την δική σου ευτυχία και θα στηρίξει τις όποιες επιλογές σου. Δεν τον ένοιαζε ποτέ τι θα πει ο κόσμος. Θα τον νοιάξει τώρα; Εσύ να είσαι καλά και να είστε αγαπημένοι και ο Υδροχόος θα είναι εξίσου ευχαριστημένος με τον γαμπρό ή τη νύφη που έκανε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Υδροχόο είναι και ο Τοξότης. Καλό παιδί να είναι ο/η άλλος/η και δεν τον νοιάζουν τα υπόλοιπα. Περνάς εσύ καλά μαζί του/της; Σε κάνει εσένα ευτυχισμένο/η; Τελειώνει εκεί η συζήτηση για τον Τοξότη. Δεν έχει κολλήματα με το να κάνει πχ γαμπρό γιατρό. Δεν τον νοιάζει τι θα πει ο κόσμος, δεν έχει τέτοιο ψώνιο μέσα του. Αν ο γαμπρός ή η νύφη του έχει σωστή συμπεριφορά και αγαπά το παιδί του, τού αρκεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς βάζει πρώτα και πάνω από όλα την ευτυχία του παιδιού του. Θέλει να το βλέπει χαρούμενο και χαμογελαστό. Θέλει να το βλέπει ερωτευμένο και να είναι μέσα σε μια υγιή σχέση που θα το ολοκληρώνει. Ο Ιχθύς δεν έχει κολλήματα ούτε με την εξωτερική εμφάνιση, ούτε με τα λεφτά, ούτε με τη δουλειά του γαμπρού ή της νύφης του. Καλό παιδί είναι; Αγαπά το σπλάχνο του; Τέλεια! Του αρκεί…

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved