Αυτά τα ζώδια καταφέρνουν να περνούν απαρατήρητα

Εύκολα «χάνονται» στο πλήθος

Αυτά τα ζώδια καταφέρνουν να περνούν απαρατήρητα

Υπάρχουν κάποια ζώδια που μόλις μπουν σε ένα χώρο κάνουν ντόρο, δίνουν show, γιατί θέλουν να τραβήξουν την προσοχή των παρευρισκομένων. Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλα που εύκολα «χάνονται» στο πλήθος, δεν τα παίρνεις καν χαμπάρι, είναι σχεδόν αόρατοι γιατί μάλλον θέλουν να περνούν απαρατήρητα. Γιατί όμως;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε αντίθεση με άλλα ζώδια, εσύ δε θέλεις να τραβάς την προσοχή των άλλων. Το αντίθετο μάλιστα. Σε βολεύει να παρατηρείς, να... σκανάρεις και να καταγράφεις τα πάντα ή βγαίνεις για να περάσεις καλά και δε σε ενοχλεί καθόλου το να «χαθείς» στο πλήθος. Εκεί που οι άλλοι και να μην θέλουν, δεν γίνεται να μην περάσουν απαρατήρητοι, εσύ μοιάζεις με stealth. Αθόρυβος, αλλά... αποτελεσματικός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην μας πεις ότι δεν περιμένες το ζώδιό σου να βρίσκεται στην σχετική λίστα. Είσαι από τους πιο low profile και πλέον επιφυλακτικούς τύπους του ζωδιακού. Όλοι το ξέρουν αυτό. Πώς γίνεται λοιπόν να επιδιώκεις να τραβήξεις τα φώτα πάνω σου; Θα αισθανόσουν άβολα, σχεδόν θα ντρεπόσουν, οπότε καλύτερα να στέκεις εκεί στην άκρη, παρέα με κάποιο άτομο που σε κάνει να νιώθεις ασφαλής, παρά να είσαι στην κεντρική σκηνή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μόνος λόγος για να σε προσέξει κανείς μέσα στο πλήθος είναι είτε επειδή έχεις χαλάσει τον κόσμο με την γκρίνια σου, είτε επειδή θα αρχίσεις να κριτικάρεις τους πάντες και τα πάντα. Γεγονός όμως είναι ότι από μόνη σου δε θα τραβούσες τα βλέμματα. Άλλωστε η συγκρατημένη και συνεσταλμένη φύση σου δε θα σου επέτρεπε ποτέ ούτε να κάνεις ντόρο, ούτε και να γίνεις το αντικείμενο συζήτησης και σχολιασμού.

ΙΧΘΥΕΣ

Είσαι άτομο χαμηλών τόνων, λιγομίλητο, μαζεμένο και δε σου αρέσει να γίνεσαι το κέντρο της προσοχής. Δεν λέμε ότι κρύβεσαι, αλλά δεν κάνεις καμία προσπάθεια για να φανείς. Μέσα σε έναν χώρο με 100 άτομα, θα είσαι εκείνος που θα περάσει απαρατήρητος. Και αυτό δεν είναι πάντα κακό. Σε έχει γλιτώσει από πολλές άβολες καταστάσεις και από την άλλη, εφ' όσον δε δίνεις στόχο, εύκολα μπορείς να κάνεις τα... δικά σου, χωρίς να σε πάρει κανείς χαμπάρι!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved