Αυτά τα ζώδια δεν έχουν και τις καλύτερες κοινωνικές δεξιότητες

Τα events, οι κοινωνικές δραστηριότητες και οι... πολλές συναναστροφές, δεν είναι για εκείνα

Άννα Ζαμάνη
Αυτά τα ζώδια δεν έχουν και τις καλύτερες κοινωνικές δεξιότητες

Τα ζώδια αυτά δεν έχουν και τις καλύτερες κοινωνικές δεξιότητες. Δεν λέμε ότι είναι εντελώς... ακοινώνητα, απλά είναι επιλεκτικά με τους ανθρώπους που θα έχουν γύρω τους. Μην περιμένεις από εκείνα να μπουν σε ένα χώρο και να κλέψουν την παράσταση ή τις εντυπώσεις. Το αντίθετο. Θα είναι σε μια γωνία, να κοιτάζουν περίεργα και να ψάχνουν να βρουν την πιο κοντινή έξοδο κινδύνου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είναι κάποιο ζώδιο επιλεκτικό, περίεργο και επικριτικό, αυτό δεν είναι άλλο από την Παρθένο. Όλοι της ξινίζουν, όλοι της βρωμάνε. Κανείς δεν είναι του νοητικού της επιπέδου, κανείς δεν μπορεί να φτάσει την ποιότητα του χιούμορ της. Κατάλαβες τώρα ή να θέλεις να σου πούμε κι άλλα για την Παρθένο. Μόνο "κοινωνική μέλισσα" δεν τη λες. Έχει ελάχιστα άτομα -που έχουν περάσει τα απαραίτητα τεστ της- στον κύκλο της και με αυτά κάνει παρέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός δεν θέλει πολλα πολλά. Κρατά αποστάσεις από όλους και όλα. Είναι γνωστός μυστικοπαθής. Σε έναν χώρο με πολύ κόσμο, τον πιάνει ένας μικρός πανικός. Θα τον δεις να κρύβεται σε μια γωνία, όπου και θα νιώθει απομονωμένος και ασφαλής και απλά θα παρατηρεί το τι συμβαίνει γύρω του. Μην περιμένεις να πιάσει την κουβέντα με κάποιον ή να χαρεί ιδιαίτερα αν πας να του μιλήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ό,τι να’ ναι. Μπορεί να δείχνει κοινωνικός και προσιτός, αλλά δεν είναι. Όταν τον πιάνουν οι ιδιοτροπίες του γίνεται περίεργος. Διαχωρίζει τους ανθρώπους με βάση τα ενδιαφέροντά του. Αν του ταιριάζεις, θα σου μιλήσει, αν όχι απλά θα σου κλείσει την πόρτα στη μούρη. Δεν θα κάνει γενικά χαβαλέ και παρέα με όποιον να είναι. Βάζει ταμπέλες στον κόσμο. Αν δεν σε πάει φατσικά ή αν διαφωνείτε ιδεολογικά, είσαι άκυρος για εκείνον. Ο Υδροχόος είναι κοινωνικός μόνο με όποιον θέλει εκείνος και όχι με όλους ανεξαιρέτως.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved