Αυτά τα ζώδια δεν έχουν ταμπού και προκαταλήψεις

Δεν κολλάνε πουθενά

Αυτά τα ζώδια δεν έχουν ταμπού και προκαταλήψεις

Τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω δεν είναι συντηρητικά, ούτε και βαδίζουν σύμφωνα με το τι λένε ή πιστεύουν οι άλλοι. Έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο σκέψης, απέχουν από ταμπού, προκαταλήψεις ή κολλήματα και οι αντιλήψεις τους είναι πιο «προχώ» απ' ό,τι των υπολοίπων, ίσως και γι' αυτό είναι δύσκολο σε αρκετούς/ες να τα ακολουθήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από την φύση του ο Υδροχόος είναι ανοιχτόμυαλος και λατρεύει τις αλλαγές και τις ανατροπές. Χαρακτηρίζεται άνθρωπος του μέλλοντος, του αρέσει να διαφοροποιείται από τους γύρω του και να είναι πάντα μπροστά από την εποχή του και θεωρείται το πιο έξυπνο ζώδιο. Δεν τον ξαφνιάζει τίποτα, ούτε και του φαίνεται κάτι περίεργο. Δεν κατακρίνει ποτέ και κανέναν και δέχεται την διαφορετικότητα. Άλλωστε οι αντιλήψεις του είναι τόσο προχωρημένες, που προκαλούν ενίοτε τις αντιδράσεις των άλλω. Ο Υδροχόος είναι αυτός που ενθουσιάζεται με κάθε τι νεωτεριστικό και ασυνήθιστο, που τρέχει να το μοιραστεί με τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος προσαρμόζεται εύκολα και σε οποιαδήποτε συνθήκη. Είναι ένα από τα πιο έξυπνα ζώδια και μάλιστα ένα από τα πιο προχωρημένα. Δεν θα κολλήσει σε στερεότυπα, δεν έχει ταμπού και προκαταλήψεις και θα κάνει τα πάντα για να είναι πιο μπροστά από τους άλλους. Θα δεχτεί κάθε αλλαγή με χαρά και ενθουσιασμό. Μπορείς να μιλήσεις για όλα μαζί του και να ανταλλάξετε απόψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανοιχτόμυαλος είναι και ο Τοξότης. Είναι το ζώδιο αυτό που θα κάνει πολλά ταξίδια για να γνωρίσει καινούργιους κόσμους και πολιτισμούς. Και μάλιστα πολλές φορές, ίσως και να υιοθετήσει συμπεριφορές που βλέπει σε άλλους. Είναι και εκείνος πιο μπροστά γενικά από την εποχή του και επειδή βαριέται και εύκολα, κάθε τι νέο και διαφορετικό, τον ιντριγκάρει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved