Τα ζώδια που με χαρά θα μεγάλωναν παιδιά που δεν είναι δικά τους

Θα τα ανέτρεφαν σαν δικά τους

Τα ζώδια που με χαρά θα μεγάλωναν παιδιά που δεν είναι δικά τους

Και θα το έκαναν με χαρά. Και η απόφαση θα ήταν ξεκάθαρα δική τους. Κανένας και τίποτα δεν θα τους επέβαλλε να μεγαλώσουν παιδιά τα οποία δεν είναι δικά τους. Θα έδιναν αγάπη, χρόνο και προσοχή και δεν θα το σκεφτόντουσαν δεύτερη φορά. Και τους αξίζει ένα μπράβο γι’ αυτό γιατί το να μεγαλώσεις ένα παιδί που δεν είναι δικό σου, είναι και μεγάλη ευθύνη, αλλά και μια απόφαση που λίγα άτομα θα την έπαιρναν. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος αγαπάει τα παιδιά. Αν και δεν είναι από τα ζώδια που το έχουν σκοπό ζωής να κάνουν δικά τους παιδιά, με χαρά θα μεγάλωνε είτε τα δικά της, είτε εκείνα του/της συντρόφου της. Βλέπει τα παιδιά ως παιδιά και τίποτα δεν θα την εμπόδιζε να γίνει μια σωστή μητέρα. Η Παρθένος έχει μέσα της το αίσθημα του δάσκαλου και υπό την έννοια αυτή, θα της έδινε χαρά να προσφέρει γνώσεις στα παιδιά, να τα φροντίσει, αλλά και να τους διαμορφώσει χαρακτήρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος έχει τρέλα με τα παιδιά. Τους έχει τεράστια αδυναμία. Είναι λες και γεννιέται για να γίνει γονιός. Δεν έχει καμία διαφορά για εκείνον αν πρόκειται για τα δικά του παιδιά ή του/της συντρόφου του. Θα έδινε την ίδια αγάπη και την ίδια φροντίδα. Θα είχε την ίδια συμπεριφορά, το ίδιο νοιάξιμο και τις ίδιες ανησυχίες. Όσο πιο ευτυχισμένα βλέπει πως κάνει τα παιδιά με την φροντίδα του, τόσο πιο πολύ θα προσπαθούσε να τα κάνει να χαμογελούν και να νιώθουν ασφάλεια και αγάπη.

ΖΥΓΟΣ

Για τον Ζυγό τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά σε σχέση με την Παρθένο και τον Καρκίνο. Δεν είναι τόσο η αγάπη του για τα παιδιά που θα τον οδηγήσει ώστε να γίνει καλός πατριός ή μητριά, αλλά ο έρωτάς του για τον/την σύντροφό του. Δηλαδή, αν ο Ζυγός είναι ερωτευμένος και περνά καλά στην σχέση του ή στον γάμο του, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να μεγαλώσει τα παιδιά του/της συντρόφου του. Αρκεί εκείνος/η να είναι σωστός απέναντί του και να του έδινε όλα όσα ήθελε από μια σχέση.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved