Τα πιο αχόρταγα ζώδια. Θέλουν συνέχεια όλο και πιο πολλά

Θα πάρουν αυτό που θέλουν, ο κόσμος να χαλάσει. Και μετά θα διεκδικήσουν κι άλλα...

Τα πιο αχόρταγα ζώδια. Θέλουν συνέχεια όλο και πιο πολλά

Στο άρθρο αυτό, θα σου μιλήσουμε για τα πιο άπληστα ζώδια που θα συναντήσεις γύρω σου. Να ξέρεις ότι δεν κυνηγούν μόνο τα χρήματα, αλλά και την επιτυχία, την καταξίωση και τα υλικά αγαθά. Είναι γενικά αχόρταγα στη ζωή τους, δεν αρκούνται σε όσα έχουν και πάντα νιώθουν ανικανοποίητα και θέλουν κι άλλα. Όλη αυτή η απληστία τους, μπορεί να μεταφραστεί και σε μια εσωτερική μάχη που δίνουν με τον εαυτό τους, γιατί δεν είναι ποτέ ικανοποιημένα.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας είναι καλομαθημένος. Θέλει να κάνει αυτό που λέμε «τη μεγάλη ζωή». Δεν μπορεί να αρκεστεί στα λίγα. Ακόμα και όταν καταφέρει να αποκτήσει πολλά, θέλει ακόμα περισσότερα γιατί δεν του είναι αρκετά. Ποτέ δεν θα του είναι αρκετά. Θέλει να κακομαθαίνει τον εαυτό του με ρούχα μεγάλων οίκων μόδας, ταξίδια, ακριβά αυτοκίνητα, υπερπολυτελή σπίτια και εξοχικά, fancy εστιατόρια και πολλά μετρητά. Η ανάγκη του αυτή για υπερκατανάλωση και βασιλική ζωή, τον οδηγεί μόνιμα στο να νιώθει αχόρταγος και ανικανοποίητος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός θα μπορούσε εύκολα να παρομοιαστεί με ένα βαρέλι που δεν έχει πάτο. Όσα και να του ρίξεις μέσα, ποτέ δεν θα γεμίσει. Θα χρειάζεται συνεχώς κι άλλα και ποτέ δεν θα νιώσει ικανοποιημένος. Δεν θα αποκτήσει ποτέ την ασφάλεια που τόσο έχει ανάγκη για να νιώθει καλά. Στο μυαλό του μόνιμα θα έχει ότι όσα έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής δεν είναι αρκετά και ότι μπορεί να αποκτήσει κι άλλα. Άρα πρέπει να κινηθεί άμεσα και να τα «αρπάξει». Ποτέ δεν θα καταφέρει το ζώδιο αυτό να νιώσει καλά με όσα έχει ήδη στην κατοχή του.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι το τρίτο ζώδιο στην σχετική μας λίστα, αλλά περισσότερο ως… «bonus». Ο λόγος που τον τοποθετήσαμε μαζί με τον Λέοντα και τον Σκορπιό, είναι ότι ο Κριός βαριέται εύκολα. Μπορεί σήμερα να αποκτήσει για παράδειγμα ένα αυτοκίνητο. Θα το βαρεθεί και θα θέλει να το αλλάξει μέσα σε δύο μήνες. Το ίδιο κάνει με όλα στη ζωή του. Με τις σχέσεις του, με τα αποκτήματά του, με τα ρούχα του. Με ό,τι μπορείς να βάλεις στο μυαλό σου. Οπότε ναι. Με αυτή την έννοια είναι και ο Κριός άπληστος και αχόρταγος. Δεν θα σταματήσει ποτέ να θέλει και να ζητά όλο και περισσότερα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved