Τα ζώδια που θα πουν την άποψή τους κι ας μην τα ρώτησε κανείς

Φυτρώνουν εκεί που δεν τα σπέρνουν...

Τα ζώδια που θα πουν την άποψή τους κι ας μην τα ρώτησε κανείς

Πετάγονται από το πουθενά απλά και μόνο για να πουν την άποψή τους. Σαφώς και δεν τα ρώτησε κανείς, ούτε τα έβαλε σε κάποια συζήτηση. Ωστόσο αυτά τα ζώδια έχουν την ανάγκη να πουν αυτό που σκέφτονται και θα το κάνουν όσο κι αν οι άλλοι εκνευρίζονται μαζί τους ή ξινίζουν τα μούτρα τους ή ακόμα κι αν τους την "πουν" άσχημα που ανακατεύονται εκεί που δεν πρέπει. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι τόσο πεισματάρικο ζώδιο που είναι καλύτερα να ακούσεις τη γνώμη του όταν την εκφράζει. Δεν ενδιαφέρεται αν σε νοιάζει ή αν πρόκειται να ακολουθήσεις στα αλήθεια τη συμβουλή του. Νοιάζεται όμως πραγματικά για το αν σνομπάρεις, αγνοείς ή περιφρονείς τις προσπάθειες που κάνει για να είναι χρήσιμος. Όταν ο Ταύρος έχει κάτι να πει, θα το πει. Δεν έχει σημασία αν είναι η κατάλληλη ώρα ή το κατάλληλο μέρος για να το κάνει. Σε μερικούς ανθρώπους απλώς αρέσει να ακούνε τον εαυτό τους, αλλά ο Ταύρος μιλάει όταν πιστεύει ότι έχει κάτι σημαντικό να πει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι έχουν πάντα κάτι να πουν και θα το πουν, είτε είναι διακριτικό είτε όχι. Μπορείς να κατηγορήσεις έναν Δίδυμο για την ανάγκη του για συνεχή επικοινωνία ή για το γεγονός ότι πιστεύει πως οι άλλοι θέλουν να μάθουν τι έχει να πει – είτε του το ζητήσουν είτε όχι. Όμως, ο Δίδυμος αγαπά να μοιράζεται την άποψή του με τους άλλους. Για την ακρίβεια, ζει για αυτόν το λόγο. Δεν πρόκειται να τον αποτρέψεις με το να πεις ότι δεν χρειάζεσαι τη συμβουλή του, αφού δεν είναι και ο πιο πειθαρχημένος ακροατής. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί καλό σε κάποιες περιπτώσεις, όμως το σίγουρο είναι ότι οι Δίδυμοι χρειάζεται να δουλέψουν αρκετά στο θέμα των ορίων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στους Υδροχόους αρέσει να... προσφέρουν την άποψή τους στους άλλους, επειδή πιστεύουν ότι από όλα τα ζώδια έχουν τη μεγαλύτερη εμπειρία με τις καταστάσεις της ζωής. Ακόμα κι αν δεν ξέρουν πραγματικά για ποιο πράγμα μιλάνε, θα πουν αυτό που πρέπει να πουν, ώστε οι άλλοι να γνωρίζουν τι στάση έχουν πάνω σε ένα θέμα. Ο Υδροχόος είναι πολύ ισχυρογνώμων, οπότε μερικές φορές είναι καλύτερα να τον αφήσεις να μιλήσει παρά να τον σταματήσεις. Αν και καταλαβαίνει τα πάντα, δεν είναι και πολύ σπουδαίος στις συμβουλές. Όμως, θα θέσει πάντοτε ένα... αμφιλεγόμενο θέμα και θα έχει άποψη επ’ αυτού.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved