Τρία ζώδια που απολαμβάνουν το να ταξιδεύουν χωρίς παρέα

Δεν έχουν κανένα πρόβλημα και με το να γυρίσουν όλο τον κόσμο μόνα τους

Τρία ζώδια που απολαμβάνουν το να ταξιδεύουν χωρίς παρέα

Άλλοι δεν πάνε ούτε βόλτα μόνοι τους, τα ζώδια όμως που θα σου αναφέρουμε παρακάτω απολαμβάνουν το να ταξιδεύουν, χωρίς παρέα. Κλείνουν τα εισιτήριά τους ή τη διαμονή τους, παίρνουν τη βαλίτσα τους και ώρα τους καλή. Επιπλέον, είναι τόσο κοινωνικά κι εξωστρεφή, που αν νιώσουν την ανάγκη για επικοινωνία ή παρέα, θα βρουν άτομα να ταιριάξουν στο όποιο μέρος βρίσκονται.

Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια ζώδια μιλάμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος τρελαίνεται για αποδράσεις είτε κοντινές είτε μακρινές. Αυτό είναι γνωστό. Θέλει να ξεφεύγει από τη ρουτίνα αρκετά συχνά και το θέμα είναι ότι ως άνθρωπος, περνάει καλά και μόνος του χωρίς να χρειάζεται κόσμο γύρω του. Πολλές φορές παίρνει απλά τη βαλίτσα του και μπαίνει σε ένα αεροπλάνο. Δεν του καίγεται καρφί που δεν παίρνει κάποιον μαζί του. Μια χαρά περνάει. Γνωρίζει κόσμο όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, γίνεται αγαπητός και δικτυώνεται σε χρόνο dt. Και ακόμα και αν κάποια στιγμή δεν έχει και πολύ όρεξη για κουβέντα, είναι ένας απόλυτα ευτυχισμένος solo traveler που απλά ταξιδεύει και περνάει καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα ταξίδια είναι στο DNA του Τοξότη. Είναι ένας άνθρωπος με τρελές τάσεις φυγής που θέλει να βρίσκεται σε άλλο μέρος κάθε λίγο και λιγάκι, θέλει να γνωρίσει όλο τον κόσμο, να έρθει σε επαφή με άλλους ανθρώπους, πολιτισμούς και κουλτούρες. Δύσκολα μπορεί κάποιος να ακολουθήσει τους ρυθμούς του Τοξότη, αλλά εκείνος δεν σκάει και δεν νοιάζεται. Είναι πάρα πολύ χαρούμενος, όταν ταξιδεύει μόνος του γιατί είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει και όποτε το θέλει. Τις καλύτερες στιγμές του περνάει σε μια μοναχική περιπέτειά του στο εξωτερικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τον Υδροχόο. Όταν ταξιδεύει μόνος του, νιώθει ελεύθερος να κάνει ό,τι εκείνος θέλει. Δεν έχει κανένα πρόγραμμα και καμία… γκρίνια στα αφτιά του και αυτό είναι που τον ικανοποιεί ακόμα περισσότερο. Ο Υδροχόος είναι άνθρωπος που δεν αντέχει την καταπίεση και όταν είναι μόνος του σε ένα ταξίδι, μπορεί να κάνει όλα όσα θέλει και με τους ρυθμούς που τα θέλει. Έτσι επιδιώκει αρκετά συχνά να παίρνει τη βαλίτσα του και να είναι ένας solo traveler ανά τον κόσμο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved