Τα ζώδια που δέχονται την καλοπροαίρετη κριτική

Θα ακούσουν αυτό που έχεις να τους πεις, χωρίς να στραβώσουν

Τα ζώδια που δέχονται την καλοπροαίρετη κριτική

Υπό έναν όρο όμως! Να το λες για το καλό τους αφενός και αφετέρου, να το πεις με τον σωστό τρόπο. Όχι να τα προσβάλλεις ή να τα μειώσεις. Τα ζώδια αυτά είναι ανοιχτά στο να ακούσουν μια κριτική που θα τους ασκηθεί και είναι επίσης πρόθυμα να διορθώσουν το όποιο λάθος μπορεί να έχουν κάνει. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορείς άνετα να πας και να κάνεις την κριτική σου σε έναν Αιγόκερω. Θα είναι όλος «αφτιά». Θα καθίσει να ακούσει προσεκτικά αυτά που έχεις να του πεις, θα τα λάβει υπόψιν και φυσικά θα κάνει τα πάντα για να διορθωθεί και να γίνει ακόμα καλύτερος. Άλλωστε για εκείνον δεν υπάρχει ταβάνι και πάντα θέλει να βελτιώνεται και να είναι όσο καλύτερος γίνεται σε αυτό που κάνει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς ούτως ή άλλως ως άνθρωπος δεν παρεξηγείται εύκολα. Μπορείς να του μιλήσεις ανοιχτά, να του πεις αυτά που έχεις να του πεις και στο τέλος να σου πει και ένα «ευχαριστώ για την καθοδήγηση και τις συμβουλές». Δεν είναι στενόμυαλος και πάντα είναι ανοιχτός σε συζητήσεις και σε νέες ιδέες. Το θέμα είναι απλά το πώς θα του τα πεις όλα αυτά. Αν τον πάρεις με το καλό, θα είναι βούτυρο στο ψωμί σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί ο Ταύρος να είναι ξεροκέφαλος πολλές φορές, όμως να ξέρεις ότι αν τον πλησιάσεις και του μιλήσεις με σωστό τρόπο, τότε θα είναι αρκετά συνεννοήσιμος και συζητήσιμος. Δεν θα πει όχι σε μια κουβέντα που θα τον επωφελήσει, θα τον βοηθήσει να γίνει καλύτερος και γενικά θα του ανοίξει νέες προοπτικές. Αρκεί ξαναλέμε η κριτική που θα του κάνεις, να είναι για το καλό του και να είναι σε ήρεμο τόνο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved