Οι άντρες του ζωδιακού που είναι μεγάλη απογοήτευση στο κρεβάτι

Σαφώς, τον κύριο λόγο τον έχει ο Άρης, η θέση και οι όψεις του σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο, αλλά και το ζώδιό του δείχνει πολλά

Οι άντρες του ζωδιακού που είναι μεγάλη απογοήτευση στο κρεβάτι

Οι άνδρες του ζωδιακού, που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, δεν είναι και τόσο καλοί εραστές όσο δείχνουν ή νομίζουν οι άλλοι ότι είναι. Κι εδώ δεν μιλάμε για... προσόντα, αλλά για... σταθερή απόδοση αλλά και την απόλαυση που μπορούν να προσφέρουν σε μια γυναίκα. Ενδεχομένως να φταίει το γεγονός ότι είναι πιο πολύ focus στο να πάρουν κι όχι τόσο στο να δώσουν. Κι εννοείται, αν πρόκειται για μια στιγμή πάθους, πάλι δεν το λαμβάνουμε υπόψη.

Σαφώς, σε θέματα σεξουαλικότητας και συμπεριφοράς, τον κύριο λόγο τον έχει ο Άρης, η θέση και οι όψεις του σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο, αλλά και από ζώδια μόνο μπορείς να πάρεις μια ιδέα για το αν θα ευχαριστηθείς το σεξ με κάποιον άντρα.

ΚΡΙΟΣ

Είναι παθιάρης, είναι σεξουαλικότατος είναι όμως και γρήγορος! Εκεί είναι και το θέμα του! Δεν αφιερώνει αρκετό χρόνο στα προκαταρκτικά ή τα προσπερνάει βιαστικά για να περάσει στο "κυρίως" γεύμα. Η διάρκεια της πράξης, επίσης, είναι σχετικά μικρή, οπότε αν έχεις στο μυαλό σου μαραθώνιο του σεξ, ξέχασέ το! Μάλλον για κούρσα των 100 μ. μοιάζει. Ωστόσο, θα την επαναλάβει δυο-τρεις φορές ακόμα μέσα στη νύχτα!

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας, καθ' ότι "βασιλιάς", θέλει ΑΑΑ περιποίηση για να μπορέσει να αποδώσει τα μέγιστα, μόνο που τις περισσότερες περιπτώσεις δεν προσφέρει την ανάλογη. Ο καθένας για την πάρτη του κι ο Θεός για όλους δηλαδή! Κοινώς νοιάζεται πιο πολύ για την δική του ικανοποίηση παρά για τη δική σου. Εσύ, θα πρέπει να είσαι ευχαριστημένη που τον έφτασες στην κορύφωση!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτός ο άντρας αντιμετωπίζει το σεξ σαν παιχνίδι, οπότε, όπως αντιλαμβάνεσαι, ο αισθησιασμός ή η ηδονή έρχονται δεύτερα! Του αρέσει, αλλά δεν τον λες και "δημιουργικό"! Δηλαδή, δε θα σε εκπλήξει κιόλας με μια καινούργια στάση. Συν το ότι συχνά βαριέται και βγάζει μια παιδιάστικη συμπεριφορά, περιμένοντας από σένα να κάνεις όλη τη... δουλειά. Αν δεν κάνεις εσύ πιο πικάντικο το σεξ, σε λίγο θα χασμουριέσαι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτός ο άντρας είναι εφευρετικός, είναι πρόθυμος στο να δοκιμάσει διάφορα καινούργια κόλπα, όμως το μεγάλο του μειονέκτημα είναι ότι δε βάζει καθόλου συναίσθημα στο σεξ. Εκτός αυτού, πιο πολύ το σκέφτεται, παρά το κάνει. Μέσα στο κεφάλι του, όλα είναι τέλεια, στην πράξη όμως κάτι δε βγαίνει, κάτι δεν πάει τόσο καλά! Αυτός μπορεί να το ευχαριστηθεί, εσύ, πάλι, θα περιμένεις το παραπάνω, που μάλλον δε θα έρθει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved