Λέων: Έτσι θα τον χωρίσεις «αναίμακτα»

O καλύτερος τρόπος για να δώσεις τέλος στη σχέση σου με τον Λέοντα

Λέων: Έτσι θα τον χωρίσεις «αναίμακτα»

Η σκέψη του να χωρίσεις γυρνά πολλές φορές στο μυαλό σου, εφ' όσον βλέπεις ότι η κατάσταση ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου δεν τραβάει πια. Μπορεί οι καβγάδες σας να είναι συχνοί, ο έρωτάς σας πάει να σβήσει, να επικρατεί βαρεμάρα και έλλειψη διάθεσης να μοιραστείτε το οτιδήποτε ή η καρδιά σου να έχει αρχίσει να κτυπάει δυνατά για κάποιο άλλο άτομο και το μόνο που σας δένει πια είναι η συνήθεια.

Θέλεις να το λήξετε εδώ, αποφεύγοντας όμως φωνές, τσακωμούς και δράματα; Διάβασε παρακάτω τι πρέπει να κάνεις, τι να πεις και τι να αποφύγεις, ώστε να χωρίσετε με τον Λέοντα όσο πιο αναίμακτα γίνεται.

Κατ' αρχάς, θα χρειαστεί να κάνεις μια προεργασία, μέχρι να φτάσεις στο σημείο να του ζητήσεις να χωρίσετε γιατί δεν είναι εύκολο για τον εγωισμό και την περηφάνια του να δεχτεί την απόρριψη. Ίσως, μάλιστα, θα ήταν προτιμότερο να τον κάνεις να σε χωρίσει αυτός. Αρνήσου να βγεις έξω μαζί του, προφασίσου διάφορες δικαιολογίες (που θα αποπνέουν και μια μιζέρια) για να μην τον ακολουθήσεις σε μια επίσημη ή σημαντική εκδήλωση που πρέπει να παραβρεθεί, σταμάτα να καλλωπίζεσαι και -πάνω απ' όλα- μην του δίνεις καμία σημασία. Μετά από λίγο καιρό ή που θα σε χωρίσει ή που θα δεχτεί με μεγάλη ανακούφιση την απόφασή σου να το λήξετε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved