Μάνα γιατί με γέννησες Λέοντα;

Και όμως, υπάρχει λόγος που η μανούλα σου σε έκανε Λέοντα!

Μάνα γιατί με γέννησες Λέοντα;

Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Λέοντας και θα σου εξηγήσουμε το γιατί. Αν ανήκεις στο τέταρτο ζώδιο του ζωδιακού, να ξέρεις ότι είναι παρορμητικό, υδάτινο, γόνιμο και είναι γνωστό σαν το ζώδιο της μητέρας. Κυβερνάται από τη Σελήνη που σχετίζεται με την ανάπτυξη και την αναπαραγωγή και τη γονιμότητα πάσης φύσεως.

Τι επιδιώκει η ψυχή σου;

Το φως σου, όσο φωτεινό και δημιουργικό μπορεί να είναι και να ακτινοβολεί αγάπη, παραδοχή, επιδοκιμασία, θαυμασμό αλλά τόσο καταστροφικό μπορεί να γίνει, αν το αφήσεις να σε τυφλώσει. Η αυτοπεποίθηση μπορεί να γίνει αλαζονεία, η φιλοδοξία αρχομανία, η μεγαλοσύνη επιδειξιμανία, η επιτυχία απληστία. Η αξία της μετριοπάθειας είναι από τα μαθήματα που έρχεσαι να πάρεις στη ζωή σου και συγχρόνως ο δρόμος που, αν τον ακολουθήσεις, θα σε ανταμείψει πλουσιοπάροχα.

Τι πρέπει να θυμάσαι, όταν φοβάσαι;

Η ζωή σου δεν είναι ένα κερί που φωτίζει για μια στιγμή κα έπειτα σβήνει. Είναι ένας αναμμένος δαυλός, ολόλαμπρος που για όσο καιρό σου «πέφτει» να τον κρατάς, σκοπός σου είναι να τον κάνεις να λάμψει, όσο το δυνατόν, φωτεινότερα! Για να το πετύχεις, πρώτα βρες αυτό που πραγματικά αγαπάς να κάνεις στη ζωή. Μπορεί να είναι να μεγαλώσεις ένα παιδί, να ζήσεις τον έρωτα, να προσφέρεις διασκέδαση και χαρά, να κάνεις μια επιχείρηση ή οτιδήποτε άλλο. Όποιο κι αν είναι το έργο ζωής σου, συγκέντρωσε όλη σου την ενέργεια για να κάνεις αυτό ακριβώς! Αυτός είναι ο προορισμός σου! Να εκφράσεις τον εαυτό σου μέσα από αυτό που αγαπάς!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved