Κριός, Λέων, Τοξότης: Η Νο 1 ανάγκη σου στην ερωτική σου σχέση

Είναι σημαντική, γι΄αυτό δεν πρέπει να την αγνοήσεις

Άννα Ζαμάνη
Κριός, Λέων, Τοξότης: Η Νο 1 ανάγκη σου στην ερωτική σου σχέση

Λίγο ή πολύ, όλοι ξέρουμε τι είναι αυτό που μας κάνει να αισθανόμαστε πλήρεις, ικανοποιημένοι και ότι αγαπιόμαστε από το άλλο άτομο και κανείς δε χρειάζεται να μας το πει. Μερικές φορές όμως από φόβο μη χάσουμε αυτόν/η που αγαπάμε ή παρασυρόμενοι από τους άλλους και το τι κάνουν στα ερωτικά τους μπορεί να κάνουμε τα στραβά μάτια ή να υπομένουμε μια κατάσταση χωρίς να παίρνουμε αυτό που επιθυμούμε. Έτσι όμως δεν είμαστε ευτυχισμένοι και στο τέλος θα αρχίσουν «τα όργανα» και στη σχέση.

Πάμε να δούμε ποιο είναι για τα ζώδια της Φωτιάς το πιο σημαντικό πράγμα σε μια ερωτική σχέση:

Κριός: Θα πρέπει ο υποψήφιος ή νυν σύντροφος να είναι ξεκάθαρος/η και να μην σε βάζει στην... αναμονή. Η πίεση ή η έλλειψη αυθορμητισμού και πρωτοβουλίας μπορεί να σε «σκοτώσει». Το χειρότερο από όλα, όμως, είναι η αίσθηση ότι σου κρύβει κάτι ή σου λέει ψέματα και αυτό δεν το καταπίνεις εύκολα.

Λέων: Θα πρέπει να αισθάνεσαι ανεμπόδιστος/η και ελεύθερος/η να προσφέρεις, να είσαι ειλικρινής για να μη νιώθεις μιζέρια. Οι «παιδιάστικες ανοησίες» σε φτιάχνουν περισσότερο γιατί έτσι ξανανιώνεις. Το πάθος το θέλεις σε μια σχέση αλλά περισσότερο χαίρεσαι το παιχνίδι του φλερτ.

Τοξότης: Θα πρέπει να υπάρχει γενναιοδωρία ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Το να είσαι ελεύθερος/η να δώσεις και να λάβεις σχεδόν τα πάντα είναι ζωτικής σημασίας για την καρδιά σου όπως επίσης και να μη χρειάζεται να κρύβεσαι ή να καταπιέζεις τις ανάγκες σου. Και ναι, και σε σένα μετρά το καλό σεξ ως δούναι και λαβείν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved