Κριέ, Λέοντα, Τοξότη: Έτσι θα καταφέρεις να εξοικονομήσεις χρήματα

Ακολούθησε τις συμβουλές που σου δίνουμε, αν μη τι άλλο, για να μη μένεις ρέστη και ταπί πριν τις 20 του μήνα

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη: Έτσι θα καταφέρεις να εξοικονομήσεις χρήματα

Φίλη αγαπημένη, οι καιροί είναι δύσκολοι και η ακρίβεια μεγάλη... Οι λογαριασμοί ρεύματος έχουν πάρει την ανηφόρα, το σουπερμάρκετ είναι πλέον... μπουτίκ κι ενδεχομένως ο μισθός σου δε φτάνει για να περάσεις ούτε μέχρι τις 20 του μήνα, οπότε τραβάς ζόρι μεγάλο. Κάτι πρέπει να κόψεις ή να περιορίσεις βόλτες και εξόδους μπας και σου μείνει κανά ευρώ στην τσέπη.

Εμείς ξέρουμε πού ξοδεύεις τα λεφτά σου, από το ζώδιό σου. Αν είσαι Κριός, Λέων ή Τοξότης, ανήκεις δηλαδή στα ζώδια της Φωτιάς, σου προτείνουμε λύσεις για να καταφέρεις να εξοικονομήσεις έστω και λίγα χρήματα για να καταφέρνεις να βγάζεις το μήνα, χωρίς να είσαι ρέστη και ταπί.

ΚΡΙΟΣ

Σου αρέσει να ζεις στο τώρα και οι καταναλωτικές σου συνήθειες εκφράζουν απόλυτα αυτό το στοιχείο. Είσαι άτομο παρορμητικό και το ίδιο παρορμητικές είναι και οι αγορές σου. Αν θέλεις, λοιπόν, να κάνεις αποταμίευση, πρέπει να ετοιμάζεις πάντα μια λίστα πριν τις αγορές σου, ούτως ώστε να μην παρασύρεσαι και μην... τερματίζεις το λογαριασμό σου.

ΛΕΩΝ

Δεν δυσκολεύεσαι να βγάλεις και να… ξοδέψεις χρήματα και αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Αν θέλεις να κάνεις αποταμίευση, προσπάθησε να μην παρασύρεσαι συνεχώς από τα trends που ανά διαστήματα κάνουν την εμφάνισή τους και σου… παίρνουν το μυαλό. Θέλεις να έχεις ό,τι καλύτερο στην γκαρνταρόμπα και τα συρτάρια σου, όμως, ξέρεις πως αν συνεχίσεις να κυνηγάς την τελευταία λέξη της μόδας και της τεχνολογίας… θα μείνεις ταπί. Προσπάθησε να επενδύεις σε αντικείμενα που έχουν πραγματική αξία για τη ζωή σου και έχε πάντα κατά νου ότι τα υλικά αγαθά δε φέρνουν την ευτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σου αρέσει να γυρνάς από 'δω κι από 'κει, να ταξιδεύεις, να αποκτάς συνεχώς νέες εμπειρίες. Για να τα κάνεις όλα αυτά, βέβαια, χρειάζεται να ξοδεύεις χρήματα και τις περισσότερες φορές, ο αυθορμητισμός σου σε οδηγεί σε λανθασμένες οικονομικές αποφάσεις. Αν θέλεις να εξοικονομήσεις χρήματα, φρόντισε να κάνεις την έρευνά σου, προτού κλείσεις κάθε ταξίδι ή δραστηριότητα που σε ενδιαφέρει. Βρες τις καλύτερες προσφορές και τους πιο οικονομικούς συνδυασμούς και ετοίμασε ένα καλό πλάνο, πριν από κάθε βραδινή και μη εξόρμησή σου. Ένα κόλπο είναι να φεύγεις χωρίς την κάρτα σου και με συγκεκριμένα μετρητά που σκέφτεσαι να χαλάσεις.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved