Κριός, Λέων, Τοξότης: Έτσι θα σε ξελογιάσει

Αυτές τις μεθόδους ακολουθούν τα ζώδια της φωτιάς όταν θέλουν να σε αποπλανήσουν και τελικά να σε οδηγήσουν στο… κρεβάτι τους.

Κριός, Λέων, Τοξότης: Έτσι θα σε ξελογιάσει

Γνωριστήκατε, του άρεσες, σου άρεσε και ξεκινήσατε να φλερτάρετε. Και εδώ είναι που ξεκινά μεταξύ σας το παιχνίδι της αποπλάνησης. Το οποίο φυσικά τελικό στόχο έχει το να οδηγηθείτε στο κρεβάτι και… καταλαβαίνεις. Να «πάρουν φωτιά» τα σεντόνια. Πάμε όμως να δούμε λίγο πιο κάτω με ποιον τρόπο ακριβώς θα προσπαθήσει να αποπλανήσει το καθένα από τα ζώδια της φωτιάς:

ΚΡΙΟΣ

Απλή, ακατέργαστη, πρωτόγονη σεξουαλικότητα. Σέξι εμφάνιση, σέξι ομιλία, τολμηρό φλερτ και μια εξοργιστική αίσθηση του «Τι στο καλό, και βέβαια θα τολμήσω». Ο Κριός είναι ένα σούπερ σεξουαλικό ζώδιο και ξέρει πώς να πάρει το προβάδισμα. Θα φορέσει τα σέξι εσώρουχά του για να σε διεγείρει στο έπακρο, αλλά μη νομίζεις ότι δεν θέλει τίποτα σε αντάλλαγμα. Θα σου δώσει τα πάντα στο κρεβάτι, όμως θα περιμένει και από σένα να τον αποπλανήσεις με τα ερωτικά σου τερτίπια!

ΛΕΩΝ

Το λαμπερό Λιοντάρι λατρεύει να γοητεύει τον… εαυτό του καθώς σε σαγηνεύει, γι’ αυτό να περιμένεις κυριλέ έξοδο με φαγητό, ποτό και άγρια πάρτι. Δεν υπάρχει υπερβολικό κόστος για τον Λέοντα ούτε κάποιος βαθμός κινδύνου, ενώ παράλληλα είναι και δεινός διασκεδαστής. Ο Λέων σε θέλει και αυτό σημαίνει: «Ας διασκεδάσουμε μέχρι τελικής πτώσης μωρό μου». Θα σου προσφέρει τον πολύτιμο εαυτό του, κάνοντάς σου φλογερό και παθιασμένο έρωτα. Είναι το πιο ιδανικό ζώδιο για να κάνεις σεξ της μιας βραδιάς. Την επόμενη μέρα, μετά βίας θα ξέρει ποιος/α είσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης πιστεύει πραγματικά ότι είναι ανώτερος από τους άλλους και αυτή η «ύβρις» είναι που σε κάνει να τον βρίσκεις τόσο σέξι. Ο τρόπος του για να σε αποπλανήσει είναι να δείχνει φευγάτος και φαινομενικά ανώτερος. Και ενώ είναι ο ίδιος που έχει βγει στο κυνήγι, έχοντας έτοιμα τα βέλη στην φαρέτρα του, σε αφήνει να νομίζεις ότι εσύ τον αποπλανείς! Είναι τόσο αλαζόνας και σνομπ που θα τον βρεις αμέσως γοητευτικό και είναι εξίσου πιθανό να σε παρασύρει και να απολαύσετε μια άγρια και αξέχαστη σεξουαλική εμπειρία, όσο και να σε… απωθήσει λόγω της υπεροψίας του!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved