Χώρισες αυτά τα ζώδια; Ε και; Σιγά μην κάτσουν να σκάσουν!

Τι είχανε, τι χάσανε, στο λέμε σε ξεχάσανε!

Χώρισες αυτά τα ζώδια; Ε και; Σιγά μην κάτσουν να σκάσουν!

Όχι θα κάτσουν να σκάσουν επειδή εσύ τα χώρισες. Κάνε μας τη χάρη... Καλά δεν λέμε και ότι είναι εντελώς αναίσθητα ή ότι δεν πόνεσαν από τον χωρισμό. Απλά δεν είναι τα ζώδια που θα βάλουν μαύρη πλερέζα για να τραγουδήσουν σαν άλλη Μαρινέλλα "άνοιξε πέτρα για να μπω"...

Οι «πόνεσα κι έκλαψα, αλλά σε ξεπέρασα» του ζωδιακού

ΚΡΙΟΣ: ΟΚ, θα πληγωθεί, θα του στοιχίσει, αλλά δεν ξεχνάει πως η ζωή συνεχίζεται και οφείλει, όσο κι αν πονάει, να πάρει τη χάρη του και να προχωρήσει. Εκτός κι αν μιλάμε για Κριό με πολύ Ταύρο ή Ιχθύ μέσα του. Εκεί αλλάζει η συνταγή και τράβα να διαβάσεις παρακάτω!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να ακούγεται φυσικό για έναν Δίδυμο να προχωρήσει και πολλοί -πάω στοίχημα- ότι τον είχατε χώσει στη λίστα, διαβάζοντας την επικεφαλίδα του άρθρου και μόνο. Κι όμως, ο Δίδυμος είναι συναισθηματικός, αλλά και απίστευτα προσαρμοστικός. Προσαρμοστικός, όχι αναίσθητος, ΟΚ;

ΛΕΩΝ: Εντάξει, άνετα θα έμπαινε στην από κάτω ομάδα, αλλά ο Βασιλιάς, επειδή διαθέτει αρκετή αυτοπεποίθηση και παρ’ όλο που δεν αγαπάει και πολύ τις αλλαγές, δεν έχει πρόβλημα να προχωρήσει, ιδιαίτερα εάν βρίσκεται σε μια τοξική σχέση. Εκεί, φυσικά και θα κοιτάξει να προφυλάξει τον εαυτό του και πολύ καλά κάνει!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί να αγαπάει με πάθος κι εμμονή Σκορπιού (ιδιαίτερα κι αν έχει και λίγο Σκορπιό μέσα του), αλλά παραείναι περήφανος κι ανεξάρτητος για να μείνει εκεί που δεν τον θέλουν. Bye κι arrivederci!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σχεδόν τα ίδια με τον Τοξότη, με τη μόνη διαφορά ότι τούτος εδώ μπορεί να είναι δύσκολο να τον καπαρώσεις, αλλά, όταν βρεθεί σε σχέση, το παιδεύει το θέμα και επενδύει πολύ συναισθηματικά. Όμως, αν στραβώσει το πράγμα ή του ζητήσεις να χωρίσετε, θα εξαφανιστεί, έτσι για σου κόψει τον τσαμπουκά!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved