Τα πιο εκκεντρικά ζώδια. Προκαλούν με το στιλ και τις επιλογές τους

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μαγνητίζουν τα βλέμματα

Τα πιο εκκεντρικά ζώδια. Προκαλούν με το στιλ και τις επιλογές τους

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην γυρίσεις να τα κοιτάξεις. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πότε ένα άτομο είναι εκκεντρικό ή κάνει extreme επιλογές στην ζωή του; Εκτός από το ζώδιό του, μεγάλο ρόλο παίζει και το πού είναι ο Ουρανός στον προσωπικό του ωροσκόπιο. Σε ποιον οίκο βρίσκεται και τι όψεις κάνει με τον Ήλιο του. Αν το άτομο έχει Ουρανό στον 1ο,4ο,7ο ή 10ο οίκο τότε σαφώς έχει ροπή στο να κάνει εκκεντρικές επιλογές είτε στην εικόνα του, είτε στην καριέρα του, είτε στις σχέσεις του, είτε σε ό,τι έχει να κάνει με την οικογένειά του. Πάμε όμως να δούμε ποια ζώδια χαρακτηρίζονται ως τα πιο εκκεντρικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Και πώς θα μπορούσε να μην είναι το νούμερο ένα ζώδιο στην λίστα μας. Άλλωστε ο Ουρανός είναι ο κυβερνήτης πλανήτης του Υδροχόου. Μιλάμε για ένα άτομο που θέλει πάντα να ξεχωρίζει και να διαφοροποιείται. Δεν ακολουθεί ποτέ τη μάζα και δεν θέλει να είναι μέλος μιας «αγέλης». Θέλει να είναι μοναδικό, ξεχωριστό και διαφορετικό. Δεν κάνει ποτέ συμβατικές επιλογές στην ζωή του. Ένας γνήσιος Υδροχόος (που δεν έχει πολλούς πλανήτες σε Τοξότη ή Αιγόκερω) είναι το άτομο που δεν ακολουθεί ποτέ τους κανόνες της κοινωνίας. Είτε αυτοί έχουν να κάνουν με την εξωτερική του εμφάνιση, είτε με τη δουλειά του, είτε με την οικογενειακή του κατάσταση.

ΛΕΩΝ

Επόμενο ζώδιο στην λίστα μας, ο Λέοντας. Πρόκειται για ένα άτομο που θέλει πάντα να ξεχωρίζει. Να είναι μοναδικός και να τραβά πάνω του τα βλέμματα. Ξέρει καλά πως αν κάνει ό,τι κάνουν και οι άλλοι, δεν θα καταφέρει να διακριθεί και να κάνει τους άλλους να ασχολούνται μαζί του. Γι’ αυτό πολλές φορές θα δεις έναν Λέοντα να επιλέγει ρούχα που δεδομένα θα σχολιαστούν και σαφώς δεν τα έχει κανείς άλλος εκτός από αυτόν. Δεν μπορεί άλλωστε ο «Βασιλιάς» να είναι ίδιος με τους «υπηκόους» του.

ΚΡΙΟΣ

Τρίτο ζώδιο στην λίστα μας είναι ο Κριός. Μιλάμε για ένα άτομο που θέλει να είναι πάντα πρώτο. Να ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος και να είναι διαφορετικό από όλους τους άλλους. Έχει στο αίμα του την πρωτοπορία και θέλει να είναι unique και όχι η κόπια κάποιου άλλου. Ένας Κριός ποτέ δεν μιμείται τους γύρω του και δεν τον νοιάζει τι κάνει η μάζα. Εκείνος θα κάνει πάντα κάτι διαφορετικό και θα «ανοίγει» τον δρόμο για να τον ακολουθήσουν και οι άλλοι. Είναι άλλωστε αρχηγός και μπροστάρης και όχι ένας απλός «ακόλουθος».

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved