Τα ζώδια που προτιμούν να «παίζουν» δεξιά κι αριστερά, παρά να μπουν σε σχέση

Δεν θέλουν τη δέσμευση και προτιμούν τις ελεύθερες και χαλαρές καταστάσεις

Τα ζώδια που προτιμούν να «παίζουν» δεξιά κι αριστερά, παρά να μπουν σε σχέση

Και μόνο που ακούν την λέξη σχέση, βγάζουν σπυράκια. Νιώθουν μια θηλιά στο λαιμό και ένα πνίξιμο. Τα ζώδια αυτά είναι άτομα που δεν μπορούν με τίποτα να στερηθούν την ανεξαρτησία τους και το αίσθημα της ελευθερίας τους. Δεν θέλουν να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Δεν θέλουν κάποιο άλλο άτομο κολλημένο πάνω τους σαν βδέλλα που να τα περιορίζει. Δεν μπορούν το μαζί και θέλουν να έχουν την άνεση να φλερτάρουν και με άλλα άτομα. Να "δοκιμάζουν" τον καρπό πολλών δέντρων και όχι μόνο ενός. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ελεύθερο πνεύμα. Άνετος, χαλαρός, ανεξάρτητος. Δεν μπαίνει σε καλούπια και μια σχέση το μόνο που κάνει είναι να τον περιορίζει και να τον κάνει δυστυχισμένο. Γι αυτό και δεν τη θέλει και την αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι. Θέλει να είναι ελεύθερο πουλί, να μην λογοδοτεί πουθενά, να παίζει δεξιά κι αριστερά, να φλερτάρει και να είναι αυτός και ο εαυτός του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κοινό σημείο του Τοξότη με τον Υδροχόο, θα είναι πάντα η λέξη ελευθερία! Μόνο έτσι ζει και αναπνέει αυτό το ζώδιο και φυσικά, μόνο έτσι νιώθει καλά. Ο Τοξότης είναι αυτό που λέμε… player. Θέλει να είναι ανεξάρτητος, να παίζει από εδώ, από εκεί, να κοιμάται κάθε βράδυ και σε άλλο κρεβάτι και να ζει διαφορετικές εμπειρίες. Η ρουτίνα τον σκοτώνει και τον κάνει δυστυχισμένο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος βαριέται τον ίδιο του τον εαυτό, δεν θα βαρεθεί μέσα σε μια σχέση; Ακριβώς λοιπόν επειδή δεν αντέχει τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα, δηλαδή να του σερβίρεις το ίδιο ξαναζεσταμένο φαγητό, θέλει να είναι ελεύθερος και να φλερτάρει με ό,τι κινείται και αναπνέει. Δεν μπορείς να τον περιορίσεις και να τον βάλεις να κάτσει σε ένα μέρος. Θέλει να ζήσει νέες εμπειρίες και κάθε φορά να νιώθει αυτή την έκσταση της καινούργιας κατάκτησης.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι κυνηγός. Θα βγει κάθε βράδυ έξω για ένα νέο… κυνήγι. Και εκείνος βαριέται απίστευτα εύκολα. Ξενερώνει την πέτσα του σε… δευτερόλεπτα. Ο ενθουσιασμός του για μια γνωριμία κρατάει λίγο μόνο και μετά θέλει να γνωρίσει κάτι άλλο που θα του προκαλέσει αυτή την έκσταση και την αδρεναλίνη. Κριός και ελευθερία, πάνε μαζί. Είναι ανεξάρτητος και έτσι και πας να τον «πνίξεις», θα δεις ένα πρόσωπο που δεν το θες.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved