Το ματάκι αυτών των αντρών του ζωδιακού, δεν «παίζει»

Έχουν μάτια μόνο για την δική τους γυναίκα και για καμία άλλη

Το ματάκι αυτών των αντρών του ζωδιακού, δεν «παίζει»

Οι άντρες αυτοί είναι πιστοί στην σύντροφό τους και δύσκολα θα την απατήσουν. Οι παρακάτω κύριοι που θα σου περιγράψουμε, όχι μόνο δεν ξενοκοιτάνε, αλλά έχουν μάτια μόνο για τη μια και μοναδική γυναίκα της καρδιάς τους. Είναι πιστοί, αφοσιωμένοι και πραγματικά δεν τους λέει κάτι το να φλερτάρουν ή να... σαλιαρίζουν για να πάρουν επιβεβαίωση, αφού είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την επιλογή τους. Ποιοι είναι; Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος όταν αποφασίσει να δώσει την καρδιά του, θα το κάνει σε μια γυναίκα και μόνο. Δένεται μαζί της, την εμπιστεύεται και επενδύει στην σχέση τους. Δεν κοιτάζει άλλες και δεν τον ενδιαφέρει να ασχοληθεί με πολλές περιπτώσεις ταυτόχρονα. Δίνει όλα όσα έχει και το ίδιο περιμένει να κάνει και η σύντροφός του. Είναι σχεσάκιας και αφοσιωμένος στην όποια κοπέλα του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σκληρός ή όχι, ο άντρας Αιγόκερως δίνει την καρδιά του σε μια γυναίκα κάθε φορά. Όταν είναι ερωτευμένος, είναι εκεί και δεν κοιτάζει καμία άλλη γυναίκα. Είναι μονογαμικός ως το κόκκαλο και κοιτάζει να περνά καλά με το ταίρι του. Από την στιγμή που αποφάσισε να κάνει σχέση, θα την σεβαστεί και θα την προστατεύσει. Αν σε έχει επιλέξει, σημαίνει ότι για εκείνον αξίζεις, άρα δεν χρειάζεται να ψαχτεί αλλού, αφού είναι ήδη με την γυναίκα που τον «γεμίζει».

ΛΕΩΝ

Είναι να μη βρει ο... Σίμπα τη Νάλα. Αν την βρει, δεν την αλλάζει με τίποτα. Ο άντρας αυτός «παίζει» και φλερτάρει ασταμάτητα μέχρι να πέσει πάνω στη μια και μοναδική. Μετά γίνεται πιο μονογαμικός και από τους μονογαμικούς. Έχει μάτια μόνο για εκείνη, της δίνει όλα όσα έχει, την γεμίζει με αγάπη, στοργή και δώρα και απαιτεί φυσικά και από εκείνη την απόλυτη προσοχή, αλλά και την… «υποταγή» της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο άντρας Παρθένος μπορεί να το «ψειρίζει» πολύ το πράγμα, μέχρι να μπει σε μια σχέση, όμως όταν το κάνει, μένει εκεί πιστός και φυσικά δηλώνει μονογαμικός. Δεν είναι εύκολο για εκείνον να βρει ταίρι, που να ανταποκρίνεται στα υψηλά του standards, ωστόσο, όταν αυτό συμβεί, τότε απλά χαλαρώνει και απολαμβάνει τον έρωτά του, χωρίς να τον νοιάζει καμία άλλη.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved