Τα ζώδια που έχουν εμμονή με το να δείχνουν στα social media μια υπερπολυτελή ζωή

Θέλουν οι άλλοι να ζηλεύουν τη ζωή που κάνουν

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που έχουν εμμονή με το να δείχνουν στα social media μια υπερπολυτελή ζωή

Δεν είναι και τόσο δύσκολο να μαντέψεις για ποια δύο ζώδια σου μιλάμε. Σκέψου… Ποια κάνουν αυτό που λέμε μεγάλη ζωή; Ποια θέλουν να έχουν μόνο ό,τι πιο ακριβό, όμορφο και ξεχωριστό; Ποια θα έλεγες ότι είναι νάρκισσοι; Και ένα τελευταίο στοιχείο: Ποια θέλουν να δείχνουν στους άλλους ότι εκείνα περνάνε ζωή και κότα ενώ οι υπόλοιποι πλεμπαίοι τρώνε παντεσπάνι; Αν σκέφτηκες τον Λέοντα και τον Ζυγό, τότε μπράβο σου!

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας κάνει αυτό που λέμε μεγάλη ζωή. Θέλει να φορά μόνο επώνυμα ρούχα και συγκεκριμένα επιλέγει μεγάλους οίκους μόδας. Όσο πιο μεγάλο το λογότυπο του οίκου, τόσο το καλύτερο για τον Λέοντα. Να φαίνεται από το χιλιόμετρο ότι η μπλούζα του κοστίζει 2000 ευρώ. Αυτό θέλει. Και εννοείται πως όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ανεβάζει stories στα social media για να δείξει το πού τρώει, τι πίνει, τι φοράει και σε ποια ακριβή περιοχή βρίσκεται.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός βαδίζει και αυτός στα βήματα του Λέοντα. Πηγαίνει μόνο στα καλύτερα. Τρώει στα πιο ακριβά εστιατόρια, οδηγεί το πιο καλό αυτοκίνητο και ντύνεται μόνο με επώνυμα ρούχα. Όλο αυτό το lifestyle, ο Ζυγός το προβάλλει στα social media του. Φυσικά και θέλει να δείξει σε όλους πόσο καλά περνάει και πόσο ακριβή ζωή κάνει. Τρέφεται από αυτό και ανεβαίνει η ψυχολογία του με το να ξέρει ότι οι άλλοι τον ζηλεύουν για όσα έχει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved