Τα ζώδια που πιστεύουν ότι όσο περισσότερα χρήματα δίνεις, τόσα θα πάρεις πίσω

Θεωρούν ότι το χρήμα είναι ενέργεια

Τα ζώδια που πιστεύουν ότι όσο περισσότερα χρήματα δίνεις, τόσα θα πάρεις πίσω

Μόνο τσιγκούνηδες δεν τους λες, αλλά ο λόγος που ξοδεύουν συνέχεια αρκετά χρήματα, δεν είναι μόνο η διάθεσή τους για καλοπέραση. Τα ζώδια αυτά θεωρούν πως στην ζωή ό,τι δίνεις, παίρνεις. Πιστεύουν βαθιά πως όλα γύρω μας είναι ενέργεια. Το ίδιο και το χρήμα. Και η ενέργεια πρέπει να «κυλά». Γι’ αυτό και όσα πιο πολλά λεφτά ξοδεύεις, τόσο πιο εύκολα σου έρχονται χρήματα στη ζωή σου. Τα άτομα αυτά μόνο μίζερα δεν είναι και αποφεύγουν την τσιγκουνιά όπως ο διάολος το λιβάνι. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ένας άνθρωπος χαλαρός, χαρούμενος και ευδιάθετος. Πιστεύει σε αυτό που λέμε ενέργεια, είναι ανοιχτόμυαλος και αρκετά δοτικός ως άνθρωπος. Στην ζωή του λειτουργεί με βάση το όσα θα δώσεις, τόσα θα πάρεις. Βοηθά όσους έχουν ανάγκη, δεν είναι μίζερος και σε καμία περίπτωση δεν είναι τσιγκούνης. Το αντίθετο θα λέγαμε. Πιστεύει πως αν δεν ξοδεύεις χρήματα, τότε μπλοκάρεις την ενέργεια του χρήματος και αυτό σταματά να σου έρχεται πίσω. Άρα, όσο πιο τσιγκούνης είσαι, τόσο πιο φτωχός θα είσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στην ίδια λογική με τον Τοξότη είναι και ο Υδροχόος. Ένας άνθρωπος ανοιχτόμυαλος και αρκετά «ψαγμένος» στη ζωή του. Τα δοκιμάζει όλα και πιστεύει και εκείνος στην ενέργεια του σύμπαντος. Στην καθημερινότητά του κάνει πράξη αυτό που λέμε «όσα δίνεις, τόσα παίρνεις». Φροντίζει να είναι μόνιμα η «κάνουλα» ανοιχτή για να μπορεί να ρέει η ενέργεια του χρήματος και να του έρχεται πίσω, ακόμα πιο πολύ. Ο Υδροχόος δεν είναι σφιχτοχέρης ούτως ή άλλως και είναι αρκετά δοτικός.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι το πιο πνευματικό ζώδιο από όλα! Είναι το άτομο που θα δεις να κάνει διαλογισμό και yoga. Πιστεύει πολύ στο κάρμα και στην ενέργεια του σύμπαντος. Ξέρει καλά πως ό,τι δίνεις παίρνεις σε αυτή τη ζωή. Είναι πρόθυμος πάντα να βοηθά και να δίνει σε όποιον το έχει ανάγκη. Ξοδεύει τα χρήματά του χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί όπως και τα άλλα δύο ζώδια που αναφέραμε πιο πάνω, ξέρει καλά πως το σύμπαν θα του τα επιστρέψει και με τόκο. Δεν είναι μίζερος, δεν είναι τσιγκούνης και φροντίζει με τις πράξεις του να βοηθά στο να «έρχεται» αφθονία στη ζωή του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved