Τρία ζώδια που παραμένουν ψύχραιμα, ακόμα κι αν χαλάει ο κόσμος γύρω τους

Δεν χάνουν ούτε το χρώμα, ούτε το focus τους

Τρία ζώδια που παραμένουν ψύχραιμα, ακόμα κι αν χαλάει ο κόσμος γύρω τους

Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει για άτομα που μετά από ένα ξαφνικό γεγονός ή σε κατάσταση πίεσης και στρες παθαίνουν κρίση; Αρχίζουν να τρελαίνονται, η καρδιά τους χτυπάει σαν τρελή, το στομάχι σφίγγεται και δεν μπορούν να αναπνεύσουν. Ε, τα παρακάτω ζώδια είναι το εντελώς αντίθετο. «Τέρατα ψυχραιμίας» θα τα χαρακτηρίζαμε! Δεν χάνουν ούτε το χρώμα, ούτε το focus τους. Αντίθετα, ελέγχουν τις αντιδράσεις τους, δεν πανικοβάλονται και προσπαθούν να κρατήσουν το μυαλό τους συγκεντρωμένο, ώστε να βουν λύσεις, αν χρειαστεί, ενίοτε και να συνεφέρουν τους άλλους που έχουν χάσει τη μπάλα. Ποια είναι αυτά;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις, ο Αιγόκερως παραμένει ψύχραιμος για να μπορεί όχι μόνο να τις αντιμετωπίσει, αλλά και να ηρεμήσει τους άλλους σε περίπτωση που βασίζονται πάνω του και να τους κάνει να αισθανθούν ασφάλεια. Δεν χρειάζεται καν να αναφερθεί ότι είναι μαθημένος στις κρίσεις και τα προβλήματα, οπότε δεν χάνει και τη γη κάτω από τα πόδια του. Αν κάτι συμβεί σε πολύ δικούς του ανθρώπους, στιγμιαία, μπορεί να μουδιάσει ο εγκέφαλός του, αλλά γρήγορα επανέρχεται στην πρότερη κατάσταση και αρχίζει να ψάχνει λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος δεν διακατέχεται από κανένα συναίσθημα, την ώρα της κρίσης. Το «παγώνει» και κοιτάζει το προφανές: αυτό δηλαδή που χρειάζεται να γίνει. Μάλιστα, θα χαστούκιζε κάποιον/α που έχει πανικοβληθεί, προκειμένου να τον/η συνεφέρει, με χαρακτηριστική άνεση. Πάντα, άλλωστε, πιστεύει ότι ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και πάμε παρακάτω. Μπορεί να φαίνεται αναίσθητος (ίσως και να είναι...), αλλά αυτό του δίνει την απαιτούμενη ψυχραιμία να σκεφτεί καθαρά και βρει τι πρέπει να κάνει. Ας μην ξεχνάμε ότι κύριο χαρακτηριστικό είναι κι η εφευρετικότητά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος κλείνει τη λίστα με τα τέρατα ψυχραιμίας, αφού αυτόματα, σε μια κρίση, το αριστερό μέρος του εγκεφάλου του θα αρχίσει να στροφάρει και να ψάχνει λύσεις και εναλλακτικές, εκεί που όλοι οι άλλοι τρέχουν αλαφιασμένοι ή έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά, παραδομένοι στη μοίρα τους. Δε θα τρελαθεί, ούτε και θα μείνει αδιάφορος, όπως ο φίλος του ο Υδροχόος, όμως σε καμία περίπτωση δε θα ξεφύγει από τα όρια και θα βρει γρήγοροα τον τρόπο να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση. Η εξυπνάδα του, άλλωστε, είναι πολύτιμο όπλο του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved