Αυτός είναι ο απαράβατος κανόνας του κάθε ζωδίου

Eκφράζει απόλυτα τα πιστεύω και την ιδεολογία του

Αυτός είναι ο απαράβατος κανόνας του κάθε ζωδίου

Το κάθε έχει έναν κανόνα στη ζωή του και δεν τον παραβαίνει ΠΟΤΕ, ακόμα κι αν πιεστεί. Αν ζητούσες τη συμβουλή του, θα σου έλεγε να τον ακολουθήσεις, μαζί με το motto που εκφράζει απόλυτα τα πιστεύω και την ιδεολογία του. Ποιος είναι;

Κριός: Ποτέ μην υποχωρείς. Αν έχεις δίκιο, αν πιστεύεις σε κάτι ή απλά το θέλεις πολύ, κυνήγησέ το.

Ταύρος: Ποτέ μην αφήσεις κάτι πολύτιμο να σου ξεφύγει μέσα από τα χέρια. Κατάκτησέ το και κράτα το, με κάθε κόστος.

Δίδυμοι: Ποτέ μην είσαι «ανοιχτό βιβλίο». Μίλα, χωρίς να αποκαλύπτεις όλα τα προσωπικά σου δεδομένα γιατί έτσι δίνεις όπλα για να σε βλάψουν.

Καρκίνος: Ποτέ μην κρύβεις το πώς αισθάνεσαι. Αν κάτι σε κάνει δυστυχισμένο, σε ενοχλεί ή σε πληγώνει, πες το! Μην το ανέχεσαι!

Λέων: Ποτέ μην αμφισβητείς τον εαυτό σου. Αν δεν πιστεύεις εσύ σε σένα, κανένας δεν πρόκειται να σε πιστέψει και να σε αποδεχτεί.

Παρθένος: Ποτέ μην σταματάς να διδάσκεσαι. Ό,τι μαθαίνεις, αργά ή γρήγορα, θα σου φανεί χρήσιμο.

Ζυγός: Ποτέ μην χάνεις τον αντικειμενισμό σου. Αν λειτουργείς εν θερμώ, οι αποφάσεις σου θα είναι άδικες και λανθασμένες.

Σκορπιός: Ποτέ μην ξεχνάς αυτόν που σε βοήθησε ή που σε έβλαψε. Και τους δύο πρέπει να τους «πληρώσεις» με το ίδιο νόμισμα, έστω και με καθυστέρηση.

Τοξότης: Ποτέ μην αφήνεις τις στιγμές να σου ξεφεύγουν. Ζήσε την κάθε μια, με όλο σου το είναι, σαν να είναι η τελευταία σου.

Αιγόκερως: Ποτέ μην αφήνεις «χρέος» απλήρωτο, ηθικό ή υλικό. Όσο ψηλά κι αν φτάσεις, όσα χρόνια κι αν περάσουν, πρέπει να σε συνοδεύει η φήμη του αξιόπιστου και συνεπή.

Υδροχόος: Ποτέ μη σταματάς να εξελίσσεσαι. Ερεύνησε, ψάξε, πήγαινε ένα βήμα παραπέρα, από το μέσο όρο, γιατί αυτό σε κάνει να ξεχωρίζεις από τη μάζα.

Ιχθύες: Ποτέ μην σταματάς να ονειρεύεσαι. Άνθρωπος που δεν έχει όνειρα, μικρά ή μεγάλα, και προσδοκίες, έχει καταδικάσει το μέλλον του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved